Op mijn artikel van vorige week, kreeg ik al een aantal reacties om mijn rust goed te pakken. Dat advies heb ik genomen en hoe kan dat beter dan met een heerlijk bad! In bad gaan met Lush is altijd een feestje. De Lush bruisballen zijn prijzig en áltijd een verrassing. Daarom verklap ik in dit artikel de verrassing en laat ik je zien wat ik van deze twee bruisballen vind.


De producten van Lush zijn niet op dieren getest.

Think Pink

Als eerst ben ik in bad gegaan met Think Pink. Als je hem op internet opzoekt dan zie je wel dat hij er inmiddels anders uitziet. Die van mij was een volledige roze bal, maar op internet zitten er nog bloemetjes op. Dus dat is een verandering. Het is een grote roze bruisbal met een lichte niet heel opvallende geur. De geur die ik vooral ruik is vanille. De bal ziet er leuk uit en ik verwacht nu al een knal roze bad.

Dit is wat Lush er zelf over zegt: “De inspiratiebron voor Think Pink is het gelijknamige liedje uit Funny Face, met Audrey Hepburn; volgens Mark (oprichter van Lush) de belichaming van alles wat mooi is in deze wereld. Hij maakt graag parfums waarvan hij denkt dat zij ze lekker zou vinden. Neem een tonkaboon, lavendel en vanille en maak het leven een stukje leuker. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen.”


Hier zie je de bruisbal in het bad. Zoals ik al had verwacht is het hele water roze geworden. Je ruikt geen sterke geur, maar het word al wel een feestje.


Op deze foto zie je het al beter, maar deze bruisbal laat dus allemaal kleine hartjes achter. Hoe leuk is dat! Het ziet er echt heel schattig en leuk uit. De hartjes blijven vrij lang zitten. Na ongeveer 20-30 minuten zijn ze wel opgelost helaas, maar tot die tijd kun je genieten van een vrolijk bad. Verder heeft de bruisbal oliën in zich wat een zacht en verzorgend laagje achterlaat op je huid.

The Brightside

Daarna ben ik in bad geweest met de Brightside. Dit is geen bruisbal, maar een Bubble Bar. Een bruisbal kan je zo in bad gooien en bruist weg. Een Bubble Bar kun je meerdere keren gebruiken. Je kan hem makkelijk breken in bijvoorbeeld vier stukjes. Zelf heb ik hem gedeeld in twee grote stukken. De Bubble Bar houd je in je hand onder de lopende kraan. Je kneed een beetje in de Bubble Bar en zo lost hij het makkelijkst op. Als je hem onder de lopende kraan houd komt er ook meer schuim van af.

Qua uiterlijk vind ik hem prachtig. Hij is plat en oranje van kleur. Hij zit er vrolijk uit met al die kronkels en ik kon niet wachten om hem te gaan gebruiken. In de bar zitten drie citrusvruchten. Je vindt essentiële oliën van mandarijn, tangerine en bergamot. De geur van de bar vind ik echt heerlijk! Zelf ben ik gek op zulke frisse mandarijn geuren. Ben daar echt dol op!


Hier zie je de Bubble Bar in het bad. Bij mij is er heel veel schuim ontstaan. Zelf vind ik dat echt heerlijk! Wij hebben ook een whirlpool als bad wat inhoud dat we de bubbels aan kunnen zetten. Daardoor word het schuim nóg hoger.


De kleur die je wel ziet is fel oranje wat er heel tof uit ziet! Deze bar vind ik echt geweldig en wil ik zeker vaker gaan kopen. Zeker een aanrader dus!


Lush Think Pink heeft een prijs van €4,25 en vind je hier online. Lush The Brightside heeft een prijs van €6,95 en vind je hier online.