fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
De zomervakantie is alweer een tijdje voorbij en de meeste mensen gaan weer naar hun werk of school. Veel daarvan doen dit op de fiets. Gemiddeld maakt een Nederlander ieder jaar 300 fietsritten wat goed is voor zo’n 878 kilometer. Zelf kan ik er ook wel wat van. Doordeweeks fiets ik elke dag minimaal een uur. Dit deed ik altijd op mijn fel blauwe Gazelle die inmiddels al ouder is dan 9 jaar. Daar is vervanging voor geregeld en ik laat je vandaag mijn nieuwe fiets zien en vertel je waarom ik fietsen zo fijn vind!

fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
Mijn nieuwe fiets past perfect bij mij. Het is een zwarte omafiets met een rekje voorop. Fietsen doe ik heel graag en het is dan ook niet voor niets dat ik mijn fiets al 9 jaar had! Het was een blauwe omafiets die altijd makkelijk terug te vinden was door zijn kleur. Toch mocht er na 9 jaar wel een vervanger komen.

fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
Ik pak ik hem graag om meerdere redenen. Zelf woon ik ongeveer 15 minuten van het centrum af met de fiets. Met de auto ben je net zo lang onderweg om bij dezelfde winkel te komen. Ook betaal je met de auto nog eens parkeergeld en dat terwijl je met de fiets bij elke winkel voor de deur kan komen. Verder is het uiteraard heel gezond en is het altijd goed om wat beweging te hebben. Daarvoor verkies ik hem ook vaak voor de auto. Ligt natuurlijk wel aan de afstand en de weersituatie, maar dat ter zijde.

fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
Mijn nieuwe fiets komt dit keer niet van een fietsenwinkel, maar heb ik gekregen van de online webshop FietsenopFietsen.nl. Het fijne aan deze webshop is dat ze gratis verzenden en als je voor 12:00 besteld dan is hij morgen nog in huis. Ze hebben daarnaast heel veel keuze in fietsen. Zo heb je mannen fietsen in allerlei maten en kleuren en kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een meisjesfiets 26 inch of een knalroze vrouwenfiets.

fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
fietsenopfietsen.nl review ervaring webshop fiets online
Hij is van het merk Altec wat een prima bekend fietsen merk is. Het is een omafiets 28 inch zonder versnellingen en een tof rekje voorop en daar komt natuurlijk mijn tas op. Ideaal dus! Voor de rest bevat hij uiteraard nog de standaard dingen zoals een goede lamp, een bel en noem maar op. Zoals je al kan merken ben ik erg enthousiast over mijn Altec en geeft het wel een klein geluksmomentje als ik met de wind mee in de zon op mijn Altec fiets.

Pak jij vaak de fiets en wat vind jij het fijnste aan fietsen?