essence producten uit het assortiment
Van de week liet ik jullie op mijn blog alle nieuwe Essence producten zien die half augustus eraan zitten te komen. Helaas moeten er voor deze nieuwe producten plek gemaakt worden in het schap. Wat dus inhoud dat er producten weg gaan! Er gaan maar liefst 683 producten uit het assortiment! Het zijn er echt heel veel en ook heel veel producten die ik heel goed vond. Dus het is rennen naar het schap en inslaan als er ook favorieten van jou tussen zitten!

Niet alle producten die het assortiment verlaten noem ik op in dit artikel omdat dit simpelweg veel te veel werk zou zijn. Wel noem ik nog enkele aanraders die je absoluut moet inslaan! Op deze pagina van Essence kan je alle producten bekijken die het assortiment verlaten.

Wees er heel snel bij, want je hebt nog maar tot 6 augustus om deze producten te scoren. Vaak kan dit wel met 50% korting, dus dat is de enige meevaller!

essence tips
Er zijn echt enorm veel producten waar ik enorm van baal dat ze weggaan en die ik absoluut ook nog in wil gaan slaan. Ook vind ik het jammer dat ik nog veel van deze producten had aangeschaft en klaar had liggen om nog te reviewen, maar daar is het helaas ook te laat voor. Heb het idee dat bijna alles wat er vorig jaar bij gekomen is, nu alweer weg gaat.

Enkele aanraders van mij. Ik maak de lijst maar niet te lang want bijna ieder product die weggaat heb ik in mijn stash.

Essence Mascara

Er gaan als eerst enorm veel mascara’s weg waaronder een aantal hele populaire zoals de I <3 Extreme, Lash Princess en The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited. Allemaal toppers en met name die laatste. Dat is de mascara die je echt móet aanschaffen naar mijn idee. In tijden heb ik niet zo'n goede budget mascara gevonden. Ik ga nog mijn best doen om de review binnenkort online te zetten nog voor dat hij weg gaat.

Oogschaduw Palettes

Ik kan me nog goed herinneren dat ik heel blij was dat deze paletten in het vaste assortiment kwamen nadat ze tijdens de Limited Edition waren uitverkocht. Helaas gaan ze nu alweer het schap verlaten. Super jammer! Als je nog een palette wil aanschaffen zoals bijvoorbeeld die van Serena van Beautylab dan moet je snel zijn!

Get Picture Ready Mattifying Primer

Deze primer zit ook nog maar kort in het assortiment en is mij zo enorm goed bevallen dat ik hem al helemaal heb opgemaakt. Ook zeker een aanrader als je nog opzoek bent naar een fijne primer.

Camouflage 2in1 Make-up

Als je nog opzoek bent naar een fijne hoog dekkende foundation, dan kan dit zeker iets zijn! Helaas is hij voor mij net een heel klein tikkeltje te donker, al valt dit in de zomer wel mee. Ik heb hem een korte tijd gebruikt en beviel toen heel goed.

Welk product ga jij enorm missen?