braun silk-epil 5 review
Tijdens de feestdagen heb je natuurlijk het liefst een onbeperkt feestelijk gevoel. En dan helpt het enorm als je weet dat je van top tot teen goed en mooi in je vel zit. Braun heeft sinds kort de nieuwe Silk-épil 5 waarmee je dit goed kan regelen. Ik review hem vandaag voor je en daarnaast mag ik er ook nog eens twee met een gravering weggeven aan jullie!

braun silk-epil 5 review
Deze Braun Silk-épil 5 is onlangs gelanceerd speciaal voor vrouwen die net beginnen met epileren. Hij staat ervoor dat je kan ontharen met een extra zachte touch. Daarnaast kan je hem ook onder het water gebruiken. Super handig dus! Door het warme water kalmeert de huid en zo wordt het ongemakkelijke gevoel gereduceerd. Zelfs haartjes zo klein als 0,5 mm worden geëpileerd.

braun silk-epil 5 review
De Braun Silk-épil 5 word geleverd in een doosje waarin je direct je epilator ziet zitten. Op de verpakking staat nog wat informatie. De Silk-épil 5 bevat verder nog een kwastje en uiteraard een oplader. De Silk-épil ziet er direct al tof uit door het opvallende kleurtje.

braun silk-epil 5 review
In totaal zijn er drie verschillende versies verkrijgbaar. Zelf heb ik de 511 versie. Dit is de meest standaard versie in een tof blauw kleurtje. Dit is ook de goedkoopste variant met een adviesprijs van €69,-. Dan heb je ook nog de 531 versie. Deze is opvallend roze met ook nog een massagekop erbij en een pincet met lampje. Deze variant heeft een adviesprijs van €79,-. De laatste versie is het duurst, maar ook het meest uitgebreid. Dit is de 541 versie. Deze versie bevat nog een massagekop, een trimkop en een scheerhoofd. Deze laatste heeft een adviesprijs van €99,-. Als tip kan ik je meegeven dat ze bij enkele webshops op dit moment in de aanbieding zijn en Braun een cashback actie heeft van €15,-.

braun silk-epil 5 review
Hierboven zie je nog de twee andere versies. Links de 531 en rechts de 541.

braun silk-epil 5 review
De epilator ziet er kwalitatief goed uit. Het blauwe kleurtje valt lekker op en je hebt daardoor ook nog goed grip wat erg belangrijk is met water. Ook heeft de Silk-épil twee verschillende snelheidsstanden. Hierboven zie je ook nog een duidelijke foto van het kopstuk.

braun silk-epil 5 review
Dit is hoe de achterkant eruit ziet. Er zit nog een knop waardoor je de kop kan veranderen op het opzegstuk er af kan halen.

Zoals ik al zei kun je de Silk-épil in het water en droog gebruiken. Als je hem nat gebruikt is het belangrijk dat je benen echt nat zijn. Je kan eventueel ook douchegel gebruiken zodat het apparaat nog beter glijd. Als je hem droog gebruikt is het belangrijk dat je benen ook echt droog zijn. De huid moet dus ook vrij zijn van olie of crème. Zelf heb ik hem op beide manieren gebruikt.

Wanneer je voor het eerst gaat beginnen met epileren is dit slim om in de avond te doen. Zo kan de eventuele roodheid in de nacht wegtrekken. De Silk-épil scheert hele korte haartjes weg, maar epileren gaat gemakkelijker en voelt comfortabeler als ze een lente hebben van 2 tot 5 mm.

braun silk-epil 5 review
Wat ik zelf direct merkte in het begin was dat de epilator vrij pijn doet bij de eerste keren gebruik. Dit is heel normaal en komt vaker voor. Hier went je huid elke keer meer aan en ik vind dat je het kan vergelijken met het epileren van je wenkbrauwen. De eerste keren doet het veel pijn, maar hoe vaker je het doet, hoe meer je er aan went. Zo ook in dit geval. Ik merkte echt tijdens het epileren dat hij mijn haartjes er ook echt goed uit trok. Mijn benen waren na de scheerbeurt goed glad. Ik ben zeker tevreden. Vooral onder water vind ik hem fijn in gebruik. Wel vind ik het stiekem nog een beetje eng om hem onder water te gebruiken, omdat ik me haast niet kan voorstellen dat zoiets kan. Gelukkig kan dit en dat is echt een uitkomst voor mij! Ik ben er zeker tevreden over!

braun silk-epil 5 review
Al een beetje enthousiast geworden? Dat is mooi, want ik mag er ook nog twee aan jullie weggeven! Dat zijn ook niet zomaar twee, maar die twee zijn gegraveerd. Namelijk met de tekst ‘A gift from www.makemeblush.nl’. Hoe tof is dat? Je hoeft er niet veel voor te doen om kans te kunnen maken op de Braun Silk-épil 5.

Wat moet je doen om kans te maken?

♡ Volg Make Me Blush op Bloglovin en save dit artikel.
♡ Laat een reactie achter onder dit artikel en vul daarbij een geldig e-mailadres in.

De Braun Silk-épil 5 is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops en heeft een adviesprijs van €69,-.