MAC Oh Darling Extra Dimension Skinfinish van Magic Of The Night

oh darling mac review swatch
Als ik zeg dat het woord ‘Limited Edition’ alleen al mijn aandacht trekt, ben ik vast niet de enige. MAC heeft namelijk weer een prachtige Limited Edition uitgebracht waar ik één product van heb bemachtigd. Ik heb het over de Oh Darling Extra Dimension Skinfinish uit de MAC Magic Of The Night collectie. Benieuwd hoe die nou in het echt is? Ik laat het zien.

oh darling mac review swatch
oh darling mac review swatch
De Magic Of The Night collectie is de kerstcollectie van 2015 voor MAC. De inhoud van de collectie is niet mega spannend, want veel product zitten al in het vaste assortiment. De verpakkingen zijn al wel wat spannender, want kijk hoe prachtig hij is!

oh darling mac review swatch
oh darling mac review swatch
Zoals ik net al zei heb ik zelf de Extra Dimension Skinfinish gekocht in de kleur Oh Darling. Dit is een erg gewild product uit de collectie en daarom ook snel uitverkocht. Gelukkig heb ik hem kunnen bemachtigen. Naast de kleur Oh Darling is ook nog Shaft Of Gold verkrijgbaar. Alleen die is een stuk gouder, donkerder en heftiger. Vandaar dat ik liever voor Oh Darling koos.

oh darling mac review swatch
oh darling mac review swatch
De verpakking vind ik werkelijk waar prachtig. Dit is wel een opvallend pareltje in mijn stash. De verpakking zelf is hetzelfde als de andere Skinfinishes van MAC, maar deze heeft een prachtige glimmende metallic blauwe kleur wat hem extra speciaal maakt.

oh darling mac review swatch
Het doosje zelf is ook al prachtig blauw. De Skinfinish zelf zit in een ronde stevige verpakking met een transparante deksel. Wat extra mooi is omdat de highlighter zelf ook zo mooi is en je die nu goed kan zien. Binnenin zit namelijk de echte parel verstopt. Het reliëf in de highlighter laat hem er nog mooier uitzien. Je ziet een streepjes patroon met daaronder logo’s van MAC. De verpakking is stevig en gaat open door middel van een kliksysteem net zoals bij de andere Skinfinish verpakkingen. De verpakking is fijn in gebruik in ieder geval.

oh darling mac review swatch
Hier kun je nog beter de highlighter zien. Deze foto is gemaakt zonder directe flits. Zoals je ziet is het een prachtige gouden kleur.

oh darling mac review swatch
Hier zie je een foto met directe flits. Het is vrij lastig om de kleur goed over te brengen. In het echt zie je namelijk een prachtige glans. De kleur is zoals de foto hier nog boven en de glans van deze foto. Het is lastig vast te leggen, maar bij de swatch zie je het beter.

oh darling mac review swatch
Hier zie je de swatch van de kleur Oh Darling. Het viel me direct op dat Oh Darling al vrij veel kleur afgeeft. Je ziet duidelijk ook een gouden kleur. De glans van deze highlighter is echt prachtig! Het is vooral de glans die je ziet, maar er zijn ook wat kleine glittertjes te vinden.

oh darling mac review swatch
oh darling mac review swatch
Hier zie je mijn gezicht zonder highlighter

oh darling mac review swatch
oh darling mac review swatch
En hier met de Oh Darling highlighter. De kleur moet je subtiel aanbrengen want je hebt al snel vrij veel te pakken merkte ik al. Op de foto zie je het altijd minder, maar hij is echt prachtig. De glow valt wel erg op en daar moet je wel een beetje van houden, maar ik vind het geweldig. Je ziet de gouden kleur ook wel terug op je jukbeenderen. Niet heel heftig, maar hij is wel te spotten.

oh darling mac review swatch
De highlighter is groot favoriet geworden. Ik vind het jammer dat hij zo lastig vast te leggen is, maar je zou hem eigenlijk even in het echt moeten zien. Hij is echt prachtig en kan hem je zeker aanraden. Hij blijft de hele dag door zichtbaar op mijn huid en de glow is heel erg mooi.

oh darling mac review swatch
De MAC Oh Darling Extra Dimension Skinfinish van Magic Of The Night is verkrijgbaar online op de site van MAC en in de MAC counters en stores. De prijs van dit product is €34,50 en helaas is hij op dit moment uitverkocht. Je kan nog het geluk hebben dat hij in de winkels is of online word aangevuld.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

23 Reacties

 1. 26 november 2015 / 06:50

  Wauw, wauw, wauw.. Ik vind hem prachtig en hij staat je goed. Ik vind hem subtiel, maar hij valt zeker wel op. Mooi :-)!

 2. 26 november 2015 / 08:27

  Deze is echt prachtig! Ik wilde deze ook graag maar zelf koos ik voor Shaft Of Gold en hij is echt niet zo heftig als je denkt, haha. Hij geeft mijn wangen een prachtige warme kleur, ik ben er echt verliefd op! Wel moet je inderdaad oppassen met de hoeveelheid die je aanbrengt, haha. Prachtige foto’s heb je gemaakt!
  liefs

  • Daniëlle
   Auteur
   26 november 2015 / 20:39

   Vergeleken met Oh Darling vond ik hem wel vrij heftig lijken, maar misschien dat hij inderdaad op de huid heel anders uit kan vallen. Dankjewel ook voor je lieve compliment!

 3. 26 november 2015 / 09:15

  Wauw! Echt erg mooi, staat je ook goed!

 4. 26 november 2015 / 09:16

  Ik was eigenlijk bang dat hij voor mij te donker zou zijn, maar aangezien jij ook zo’n licht huidje hebt als ik zie ik dat het prima kan! Ziet er super mooi uit! Ik vind highlighter vast leggen ook altijd zo lastig, lukt mij dus echt niet met daglicht.

  • Daniëlle
   Auteur
   26 november 2015 / 20:39

   Ja zo stom is dat! Want in het echt is de glow echt prachtig. Wel vind ik dat ik vrij voorzichtig moet zijn met aanbrengen vergeleken met andere highlighters, want anders zie je de gouden kleur al wel snel omdat hij ook best goed gepigmenteerd is qua kleur.

 5. 26 november 2015 / 09:46

  Ja, deze is MOOI! Ik dacht dat ‘ie voor mij veel te oranje zou zijn maar hij staat je echt erg mooi.

 6. 26 november 2015 / 09:47

  Wat een prachtig product! Heel gaaf die verpakking ook <3

 7. 26 november 2015 / 10:51

  Mooie foto’s! Ik vind hem ook echt prachtig, heb hem al een aantal keren voorbij zien komen ik begin toch te twijfelen of ik hem wil!

 8. 26 november 2015 / 12:12

  Deze is inderdaad prachtig! Ik heb hem zelf ook maar soms vind ik hem wel iets té gepigmenteerd. Het is zo jammer dat MAC deze niet in de vaste collectie doet! (: Leuke review!

 9. 26 november 2015 / 12:46

  Oh zit hier nu al zo lang op te azen. Hij is inderdaad uitverkocht. Heel erg jammer want ik vind hem prachtig!

 10. 26 november 2015 / 13:22

  Wat een prachtige highlighter is dat!

 11. 26 november 2015 / 16:33

  Wauw die verpakking is zo mooi! En het staat je echt heel goed!

 12. 26 november 2015 / 17:50

  Die verpakking alleen al, zo’n gave kleur! Ik draag dit soort tinten zelf eigenlijkniet, maar hij is mooi. Mooie ooglook ook!

 13. 27 november 2015 / 07:40

  Wat een prachtig product, heerlijk!
  XOXO esmee

 14. 27 november 2015 / 08:16

  Wauw, het is echt een beauty van een highlghter! Love it <3 En de wat warmere tint staat ook echt onwijs goed bij jou!

 15. 29 november 2015 / 01:00

  Wauw, ik vind zowel het product, als de foto’s áls het resultaat mooi! Onwijs leuke blog heb je! Liefs :-)

 16. 29 november 2015 / 10:23

  Oh wauw, hij is zo ontzettend mooi <3! Wat een plaatje!