10x de beste 1 april grappen op social media van 2022
De beste 1 april grappen op social media van 2022! Ieder jaar ben ik op 1 april nét even wat meer op m’n hoede dan normaal. Ook bedrijven worden ieder jaar steeds beter met hun 1 april grappen en die zet ik maar al te graag op een rij! In dit artikel deel ik 10x de beste 1 april grappen op social media van 2022.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

1 april grappen op social media: Hema twee kanten onderbroek

Bij Hema denken ze goed aan het milieu. Want waarom zou je een onderbroek maar één dag dragen, als het ook twee dagen kan? Met deze speciale boxershort kan je hem binnenstebuiten dragen en zo twee dagen gebruiken.

Kruidvat Luier

Bij Kruidvat komen ze wel met een hele innovatieve luier! Met deze Smart Alarm luier hoef je nooit meer onnodig de luier van je kleintje te controleren. Je kijkt namelijk automatisch een melding op je telefoon. Klinkt handig toch?!

Ziggo Wifiets

Altijd handig: een fiets waarbij je gelijk verbonden bent met het internet. Een router geïntegreerd in het frame, extra breedband en twee harde schijfremmen.

Domino’s Maaltijdbox Abonnement

Domi-no-cooking! Met dit Domino’s Maaltijdbox Abonnement heb je wekelijks producten voor thuis. Stel je weekmenu samen en zo hoef je nergens meer aan te denken!

Boozyshop x Lays

Bij Boozyshop hebben ze twee ultieme favorieten gecombineerd. Let’s introduce you to… Boozyshop Patatje Joppie Lip Mask. Om je vingers bij af te likken!

Lounge Underwear

Bij Lounge zijn ze helemaal duurzaam bezig. Als je een bestelling plaatst dan krijg je de verpakking zoals in de video. Knip de verpakking uit en je hebt er gelijk een onderbroek bij. Dat is pas recyclen!

Landal Mos IJsje

De mascotte van Landal wordt een ijsbeertje! Gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten om het lekkerste uit je vakantie te halen. Een ijsje dat smaakt mos.

Mora Drone bezorgservice

Met de nieuwe bezorgservice van Mora heb je binnen no-time lekkere snacks op tafel!

Simyo wordt Telefooniyo

Simyo staat natuurlijk bekend om de Sim Only abonnement, maar nu daar telefoons bij komen, hoort daar natuurlijk ook een andere naam bij!

Allianz Kinderauto’s verzekering

Bij Allianz Direct verzekeren ze nu ook elektrische kinderauto’s. Zo kan je kind jong leren hoe je auto moet rijden.

Wil jij als bedrijf goede grappen uithalen voor 1 april? Hopelijk heb je hier dan wat inspiratie uit kunnen halen. En nog even een kleine disclaimer: alle bovenstaande berichten zijn 1 april grappen en worden jammer genoeg niet echt uitgebracht.

— Lees ook de beste 1 april grappen op social media van andere jaren

10x de leukste 1 april grappen van 2019
7x de beste 1 april grappen van 2018
11x de leukste 1 april grappen van 2017
10x de leukste 1 april grappen van 2016