rough luxury catrice limited edition
In de nieuwe Limited Edition van Catrice die uitkomt in februari draait alles om koele grijze tinten en smokey eyes gecombineerd met nude lippen. De collectie is geïnspireerd op de dalende temperaturen en alle ijskoude momenten. De collectie bevat veel verschillende producten met een mooie bijzondere verpakking.


Hierboven zie je de video van deze collectie.

rough luxury catrice limited edition

Soft Baked Eye Shadow – €4,89

C01 Rough Elegance en C02 Arctic Shadows

Als eerst twee oogschaduwpaletten met elk drie op elkaar afgestemde poederoogschaduws. De een is geschikt voor een alledaagse look en met de ander kun je voor wat mee smokey gaan. Het palette bestaat uit gebakken oogschaduws.

rough luxury catrice limited edition

Luminous Lip Colour – €3,99

C01 Natural Nude en C02 Rustic Red

Ook met dit product kun je weer twee verschillende kanten op gaan. Nude vs. kersenrood. Luminous Lip Colour zorgt voor gekeurde lippen met een intense glans.

rough luxury catrice limited edition

Lip Oil – €3,59

C01 Cozy Cashmere

Je lippen kunnen schraal en gevoelig worden door koude temperaturen. Deze Lip Oil gloss is verrijkt met amandelolie en shea butter om de lippen met verzorgende ingrediënten te voeden en zacht en soepel te houden. De Lip Oil heeft een subtiele, lichte vanille geur.

rough luxury catrice limited edition

Gradation Blush – €3,99

C01 Aurora Polaris

Dit vind ik toch wel het mooiste product uit de hele collectie. Het is echt een eyecatcher door de verlooptint en het reliëf

rough luxury catrice limited edition

Nagellak/Frosted Matt Top Coat – €2,89/€2,99

C01 Natural Nude, C02 Rustic Red, C03 Call Of The Wild en C04 Arctic Shadows/C01 Frozen Flows

De collectie kan niet compleet zijn zonder nagellak. Er zijn vier verschillende koele tinten verkrijgbaar en zelfs een speciale topcoat voor een ijzige nagellook.

De Limited Edition Rough Luxury is verkrijgbaar vanaf begin februari tot begin maart 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.