beauty essentials lente
Wat een heerlijk gevoel dat de zon steeds meer begint te schijnen, dat de krokussen en narcissen bloeien en het langer licht is. Lente is absoluut mijn favoriete seizoen en ik denk wel van velen. Na die lange donkere maanden is het eindelijk tijd voor weer veel zon en warmte. Vandaag deel ik 6 van mijn lente beauty essentials met jullie. Producten die ik dit seizoen weer lekker veel ga gebruiken.

beauty essentials lente

Nars Orgasm

Deze blush heb ik kunnen scoren voor maar €3,- en het is een originele blush. Ik heb hem kunnen winnen in een raffle en heb dus echt geluk gehad. Sinds ik hem heb is dit echt mijn meest gebruikte blush. Hij is prachtig van kleur en heeft een hele mooie gouden glans in zich. Hij is niet extreem heftig en aanbrengen gaat makkelijk. Zeker een parel die ik veel ga gebruiken!

Esprit Simply You Eau de Parfum

Het is bijna een artikel met al mijn favoriete producten, want dit parfum behoort ook echt wel bij mijn top 3. Vaak vind ik parfums van de wat ‘goedkopere’ genre minder lekker of blijven minder lang hangen, maar deze van Esprit is echt geweldig. De geur is zo mij en echt heerlijk. Als je hem in de winkel ziet moet je hem zeker even gaan ruiken. Ik ben stiekem wel een beetje aan het balen dat hij aan het op raken is. Het nadeel is dat hij niet in elke winkel meer verkrijgbaar is omdat het een wat oudere geur is.

beauty essentials lente

MAC Pink Plaid

Mijn eerste en ook meest favoriete MAC lipstick pak ik er ook graag weer bij deze lente. Pink Plaid vind ik een prachtige kleur en MAC lipsticks blijven bij mij altijd uren mooi zitten. Deze gaat zeker weer vaak gedragen worden het komende seizoen. De review van deze lipstick kun je hier vinden.

Essie Bikini So Teeny

Ik ben niet echt een persoon die in de winter snel pastelkleuren draagt en in de zomer juist donkere kleuren. Daarom ben ik stiekem wel blij dat ik van mijzelf weer prachtige pastelkleuren erbij mag pakken. Deze van Essie is absoluut favoriet. Ik heb hem gekregen van een vriendin en al heel vaak gedragen. Hij is mooi pastelblauw met toch wel een hele lichte bijzondere glitter. Zo lichtjes dat hij niet extreem opvalt, maar heel bijzonder is als je hem goed bekijkt.

beauty essentials lente

Essence Sun Club 2 in 1 Bronzing Powder

Dit prachtige product ga ik ook weer lekker veel gebruiken. Het is een bronzer en highlighter duo en dus lekker makkelijk en om die reden merk ik ook dat ik hem vaak gebruik. Ik vind het namelijk ontzettend makkelijk dat het een 2-in-1 product is. Daarnaast zijn beide kleuren ook echt prachtig en passen ze heel goed bij mijn huid. Review van dit product vind je hier.

Astor Soft Sensation Lipcolour Butter Matte

Als laatste heb ik nog een mooie lipstick van het merk Astor. Een hele mooie nude kleur die veel gedragen gaat worden deze lente. Ik ben er heel tevreden over en de kleur vind ik heel bijzonder en mooi. Review van dit product vind je hier.

beauty essentials lente
Wat zijn jou ultieme lente beauty essentials?