Rimmel Volume Colourist Mascara

rimmel volume colourist mascara review
Alweer een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje waarin stond dat ik was uitgekozen als bloginsider. Dit hield in dat ik met Vera Camilla en andere booginsiders twee weken lang de nieuwe Rimmel Volume Colourist Mascara ging testen. Benieuwd wat mijn uiteindelijke mening is? Lees dan verder.

rimmel volume colourist mascara review
Ik ontving van Rimmel een pakketje vol met allemaal Rimmel producten waaronder de nieuwe mascara. Het was echt een enorm pakket en ik kon niet wachten om te beginnen met testen.

rimmel volume colourist mascara review
Deze Rimmel Volume Colourist Mascara is de allereerste mascara die zelfs je wimpers donkerder kleurt. Dus als je geen mascara op hebt, lijkt het alsnog of je vollere wimpers hebt. Ik vind het slim bedacht omdat ik zelf ook niet snel de deur uit zou gaan zonder mascara omdat ik me dan een beetje ‘naakt’ voel. Naast dit effect belooft de mascara natuurlijk ook lekker veel volume te geven met een intens zwarte kleur.

rimmel volume colourist mascara review
Dit was het volledige pakket wat ik ontving van Rimmel. We kregen verschillende opdrachten die we met deze producten konden gaan uitvoeren. Op mijn Instagram kun je alle resultaten vinden. Waarvan ik ook een aantal foto’s in dit artikel heb gedeeld.

rimmel volume colourist mascara review
De verpakking vind ik als eerste al erg tof vormgegeven. Hij is rond en een beetje gedraaid zoals je kan zien en de vorm vind ik dan ook echt bijzonder. Verder is hij helemaal zwart, met wat roze details aan het uiteinde en roze glimmende typografie. Bovenop zie je nog het logo van Rimmel verwerkt.

rimmel volume colourist mascara review
Deze mascara belooft dus je wimpers te kleuren in loop van tijd. Zodat ook als je geen mascara op hebt, je wimpers alsnog mooi zwart zijn. Als je de mascara regelmatig twee weken lang gebruikt, zul je dit effect dus krijgen. Als je de mascara niet regelmatig gebruikt dan is het effect ook niet zo intens. Het is geen blijvend effect en zal langzamerhand ook vervagen als je de mascara niet meer regelmatig gebruikt.

rimmel volume colourist mascara review
Hier zie je het borsteltje van de mascara. Het borsteltje vind ik in gebruik erg fijn. Hij is stevig en niet te groot. Het borsteltje heeft een rechthoekige vorm die van dik naar langzaam wat dunner loopt. De haartje zijn verder allemaal even lang.

rimmel volume colourist mascara review
Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met de mascara. Het effect vind ik ontzettend mooi. Hij klontert niet, separeert goed en geeft mooi lengte en volume. Na twee weken merkte ik eigenlijk vrijwel geen verschil met de kleur van mijn eigen wimpers omdat ik van mezelf ook al vrij donkere wimpers heb.

rimmel volume mascara review colourist
Hier zie je mijn gezicht nog full face met deze mascara en overige Rimmel producten.

rimmel volume colourist mascara review

Conclusie Rimmel Volume Colourist Mascara

De mascara vind ik erg prettig en ik gebruik hem met veel plezier. Het effect wat je zou krijgen als je geen mascara op hebt, merk ik niet echt, maar eerlijk gezegd vind ik dat ook niet echt een probleem. Er is één klein nadeel aan de mascara wat ik kan bedenken. Hij is namelijk totaal niet waterproof. Nu wordt dit natuurlijk ook niet belooft, maar als ik al vettige oogleden heb, gaat hij al een beetje vlekken op mijn huid. Ook een mini regenbui zal je al snel kunnen zien bij deze mascara. Voor de rest vind ik het echt een erg prettige mascara en ik gebruik hem sinds ik hem heb iedere dag.

rimmel volume colourist mascara review
De Rimmel Volume Colourist Mascara is verkrijgbaar voor een prijs van €14,49 en is te koop bij onder andere Kruidvat.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

10 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 06:41

  Mooi effect geeft de mascara hè. Ik heb hem ook, bij mij zijn mijn lichtste wimpertjes iets donkerder geworden maar zelf merk ik verder ook geen verschil.

 2. 13 juni 2016 / 10:45

  Fijne review! Bij mij is het effect van de mascara heel rommelig op de wimpers, bij jou ook wel een beetje volgens mij! Maar wel fijn dat hij voor jou wel werkt. Ik had er ook last van dat hij snel ging vlekken. Ik heb hem weggegeven haha, ik ga hem toch niet meer gebruiken!

 3. 13 juni 2016 / 11:46

  Wat een fijne review, en ook inderdaad een supermooi effect!

 4. 13 juni 2016 / 19:07

  Leuk artikel! Ik mocht de mascara en de andere items ook ontvangen, super leuk! Ik vind de mascara ook echt enorm fijn

 5. 14 juni 2016 / 17:02

  Het effect ziet er inderdaad wel oké uit, jammer dat hij je wimpers toch niet echt mooi kleurt.

 6. 22 juni 2016 / 13:59

  Mooi effect, maar ik houd het liever toch bij m’n standaard mascara!