favorieten 2015 jaar mac geek
Het afgelopen half jaar heeft mijn make-up stash veel ruimte gemaakt voor nieuwe make-up producten en dus ook nieuwe make-up favorieten. In dit artikel laat ik mijn favoriete make-up producten van het jaar 2015 zien. Dus als je benieuwd bent welke make-up producten ik het afgelopen jaar het liefste heb gebruikt, lees dan even verder.

Ik ben kort en krachtig over elk product omdat ik het niet te lang wil maken. De reviews van de producten vind je op mijn review pagina overzicht.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

MAC Pink Plaid en Mehr lipstick

Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst een MAC lipstick gekocht en aan het eind van 2015 zijn het er al vijf in totaal geworden. De kleuren Pink Plaid en Mehr zijn absoluut favoriet. Pink Plaid heb ik vanaf het moment dat ik hem had bijna elk moment gedragen wanneer het kon. Mehr heb ik sinds oktober, maar draag ik sinds dien ook al enorm vaak. Ik ga er in 2016 zeker nog meer van aanschaffen. Ze blijven uren lang zitten en zelfs na heel veel drinken en eten.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow palette

De kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is ook super. Daarnaast ruikt hij ook heerlijk elke keer als ik hem open doe. Hij ziet er prachtig uit en ik gebruik hem in ontzettend veel ooglooks.

Gosh Xtreme Gel Eyeliner

Deze eyeliner heb ik echt letterlijk bij elke ooglook gebruikt sinds ik hem heb. Hij is heel makkelijk met aanbrengen, blijft goed zitten, is heel intens van kleur en is gewoon prachtig.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Anastasia Dipbrow Pomade

Sinds ik dit product heb, kan ik niet meer zonder. Ik kan mijn wenkbrauwen er heel mooi strak mee bijtekenen, de kleur is perfect en het blijft ook geweldig zitten.

Benefit Garden of Good & Eva

Qua parfum is dit wel mijn meest favoriete geur. Ik heb hem gekregen, maar ga er zeker meer van aanschaffen. De geur is echt verrukkelijk. Hij is vrij sterk, maar daar hou ik van. Met speciale gelegenheden heb ik dit parfum altijd gedragen.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Makeup Geek Eyeshadows

Sinds het najaar heb ik kennis mogen maken met Makeup Geek. In een korte tijd ben ik al groot fan en is mijn wishlist behoorlijk uitgebreid. Binnenkort plaats ik weer een nieuwe bestelling. Hier ben ik enorm te spreken over.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

L’Oréal True Match Foundation

Op Koningsdag heb ik deze foundation gekocht en nog steeds gebruik ik hem voor dagelijks gebruik. De kleur is wonderbaarlijk licht genoeg. Hij is mooi medium dekkend en niet extreem dekkend voor dagelijks gebruik. Hij is prima voor de gemengde huid en blijft mooi zitten. Ik draag hem sowieso altijd als ik werk en ik raad deze dan ook zeker aan.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

L’Oréal Infallible 24H Foundation

MAC Pro Longwear Concealer

Ik had hem al wat langer, maar dit jaar heb ik hem in een andere kleur gekocht. Daarna ben ik hem ook stukken meer gaan gebruiken. Ik had altijd Nw20, maar heb nu Nw15 gekocht. Met het moment dat ik de lichtere binnen had, heb ik de donkere per ongeluk kapot laten vallen. Dus ik heb er ook nog maar één over. Deze concealer is heel dekkend en niet uitdrogend en om die redenen vind ik hem zo fijn. Geweldige concealer!

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

MAC Cinderella Stroke Of Midnight Palette

Achteraf vond ik dit palette best wel aan de prijs, maar ik móest hem gewoon hebben. Gelukkig heb ik er geen spijt van gehad en gebruik ik hem bijna altijd. Ik ben er helemaal gek van en dan vooral van de kleur Quarry.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Zoeva Complete Eye Set Volume 2 Rose Gold

Dit product stond in het afgelopen jaar al heel lang op mijn wishlist. Uiteindelijk besloot ik hem met een kortingsactie te kopen. Inmiddels gebruik ik bijna niks anders meer. Ik merk direct verschil met hoe de oogschaduws aanbrengen op mijn ooglid. Mijn looks zijn een stuk gepigmenteerder en makkelijker te maken qua precisie.

Benefit Hoola Bronzer

Als bleekscheet is het ontzettend moeilijk om een mooie bronzer te vinden. Hoola bronzer heb ik het afgelopen jaar enorm vaak gebruikt. Ik heb er ook niet veel bronzers bij gekocht, omdat nog geen één tegen Hoola op kan.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Colourpop Liquid Lipstick Trap

Mijn eerste indruk van dit product was verrassend genoeg niet heel positief en dan had ik het over de kleur. Nadat ik hem vaker droeg, ben ik er ook steeds gekker op geworden. Ik heb hem nog niet lang en misschien is het een beetje vroeg om hem dan direct favoriet van het afgelopen jaar te noemen, maar sinds ik hem heb draag ik hem graag. De kleur vind ik heel tof en hij blijft ook nog eens goed zitten. Review kun je binnenkort verwachten.

favoriete make-up 2015 jaar mac geek

Zoeva Luxe Face Paint en Luxe Sheer Cheek

Samen met de andere kwastenset, kocht ik deze twee kwasten van Zoeva. Ik weet niet meer beter en gebruik ze alleen nog maar. Vooral de kwast voor bronzer vind ik een enorme aanrader. Vooral omdat zo’n soort kwast zo lastig verkrijgbaar is en deze heel fijn is. Zeker aanraders!

favoriete make-up 2015 jaar mac geek
Als make-up verslaafde ben ik altijd opzoek naar nieuwe favorieten. Dus deel ze hieronder! Wat waren jou favoriete make-up producten van het jaar 2015? Hopelijk heb je wat aan mijn tips gehad! Want deze producten zou ik bijna niet meer in willen ruilen. Ik zou ze niet kunnen missen.