selected jewels sieraden brandfield
Het begrip earparty is de afgelopen tijd steeds vaker voorbij gekomen. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen met hun oren vol met oorbellen en piercings. Vandaag ga ik je een aantal toffe zilveren oorbellen laten zien om een mooie earparty mee te kunnen maken. Ook geef ik je een aantal tips zodat ook jij straks een mooie earparty hebt.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

zilveren sieraden

Earparty van groot naar klein

Als je wil dat je earparty mooi in balans is, dan zou ik aanraden om de sieraden van groot naar klein te dragen. Begin met het grootste sieraad en eindig met een knopje. Natuurlijk zijn er geen regels voor een earparty en kan je het dragen zoals je zelf wil. Zo vind ik het bijvoorbeeld ook heel tof om in beide oren andere oorbellen te dragen en dit juist niet te matchen.

zilveren earparty tips
Hier zie je een voorbeeld van mijn eerste earparty.

zilveren oorbellen
Hier zie je het setje nog eens van dichtbij. Wat heel tof is aan dit setje, is dat het verschillende oorbellen zijn, maar dat ze toch goed met elkaar matchen vanwege de driehoekjes. In dit geval is het derde gaatje nog wat rood omdat ik deze sinds kort heb laten piercen en deze nog aan het helen is. Voor het derde gaatje zou het ook heel leuk zijn om hier een knopje in te doen in de vorm van een driehoek.

zilveren earcuff

Geen piercing, maar een earcuff

Zoals op de foto’s ook te zien is, heb ik in beide oren een piercing, namelijk een helix en een tragus. Ik kan me goed voorstellen dat je een toffe earparty wil creëren, maar niet direct allerlei piercings wil laten zetten. In dat geval is een earcuff de perfecte oplossing. Dit is een klein ringetje die je kan klemmen in je oren. Zo kan je makkelijk afwisselen met de sieraden, maar ook zelf bepalen wanneer je het draagt. Ook heel handig als je nog twijfelt om een piercing te laten zetten.

zilveren sieraden

brandfield selected jewels

Zilveren oorbellen

De zilveren oorbellen uit dit artikel zijn allemaal van het merk Selected Jewels. De earparty’s die je op de foto’s ziet, zijn earparty’s die je al als setje kan aanschaffen. De oorbellen zijn van 925 sterling zilver, maar zijn ook verkrijgbaar in goudkleurig. Door dit materiaal blijven de zilveren oorbellen er heel lang mooi uitzien. Naast deze setjes zijn er ook nog ontzettend veel andere toffe setjes verkrijgbaar, maar je kan het natuurlijk ook zelf samenstellen.

zilveren sieraden
De sieraden zilver van Selected Jewels verkrijgbaar voor € 59,95 per oorbellenset en € 29,95 voor de earcuff. De collectie is ontzettend groot en morgen wordt de bestaande collectie aangevuld met nóg meer nieuwe sieraden.

— Lees ook: Isabel Bernard – Nieuwe leren handtas

De producten uit dit artikel heb ik gekregen.