ColourPop Ultra Matte Liquid Lipsticks

colourpop liquid lipstick trap midi review
Het afgelopen jaar zijn liquid lipsticks een enorme hype geworden, en terecht! Heel veel merken komen al met toffe kleuren liquid lipsticks en ik verwacht dat nog veel meer merken zullen gaan volgen. Zelf heb ik twee nieuwe liquid lipsticks aangeschaft van het merk ColourPop. Al eerder heb ik voor jullie een product van ColourPop gereviewed en vandaag weer. Het gaat om de ColourPop Ultra Matte Liquid Lipsticks in de kleuren Midi en Trap.

colourpop liquid lipstick trap midi review
ColourPop is een bekend Amerikaans merk wat uit Los Angeles komt. ColourPop verzend helaas nog niet naar Nederland, maar is ermee bezig om naar Europa te verzenden. ColourPop heeft een groot assortiment met allemaal verschillende producten. Zo verkopen ze bijvoorbeeld oogschaduws, blushes, highlighters en liquid lipsticks.

colourpop liquid lipstick trap midi review
De liquid lipsticks van ColourPop zijn nog niet heel lang geleden geïntroduceerd. Ze hebben veel verschillende toffe kleuren en zelf koos ik twee nude kleuren omdat ik die toch het meeste zal gaan dragen. Ik koos uiteindelijk voor de kleur Midi en Trap.

colourpop liquid lipstick trap midi review
De verpakkingen vind ik erg tof. Ondanks dat het een goedkoop merk is, zien de verpakkingen er zeker niet goedkoop uit. Je betaalt namelijk voor zo’n liquid lipstick maar $6,-. Voor dat geld zitten de liquid lipsticks verpakt in toffe doosjes. Op deze doosjes staan de ingrediënten en ze zien er naast dat ook nog leuk uit. Ze zijn helemaal wit met een wit glimmend patroon. Ook vind je toffe reflecterende letters met een patroon. Love it!

colourpop liquid lipstick trap midi review
De lipsticks zelf zien er ook echt prachtig uit. Ze voelen kwalitatief goed aan, ze bevatten zilveren details en door het transparante gedeelte kun je precies zien wat voor kleur je in handen hebt. Daarnaast heeft het logo van ColourPop ook weer reflecterende delen. De lipsticks bevatten 3,2 gram aan inhoud. Ik ben er fan van!

De lipsticks hebben een lipgloss sponsapplicator waarmee je de lipstick kan aanbrengen. Met deze applicator kun je vrij precies de kleur aanbrengen op je lippen.

colourpop liquid lipstick trap midi review
Hier zie je de swatches van beide kleuren. Links zie je de swatch van de kleur Midi en rechts van de kleur Trap. De kleuren zijn prachtig gepigmenteerd. De swatches op de lippen komen beter tot hun recht qua kleur. Op deze foto lijken ze meer bruin.

colourpop liquid lipstick trap midi review
colourpop liquid lipstick trap midi review
colourpop liquid lipstick trap midi review
Hier zie je de kleur Midi op mijn lippen. Dit is een lichte nude kleur die ik persoonlijk te licht voor mij vind. Hij maakt me nog bleker en het lijkt een beetje flets. Jammer genoeg moet je het doen met swatches op het internet en kon ik ze niet in het echt swatches. Helaas!

colourpop liquid lipstick trap midi review
colourpop liquid lipstick trap midi review
colourpop liquid lipstick trap midi review
Hier zie je de kleur Trap op mijn lippen. Deze vind ik een stuk toffer. Deze is gelijk wat donkerder van kleur. Wel is het ook echt weer een nude kleur. Hij is vrij bruin van kleur met een roze ondertoon.

Op de lippen voelt de liquid lipstick vrij droog aan. Het is geen voedend product voor je lippen en ook niet echt een aanrader voor als je droge lippen hebt. De lipstick zit bijna muurvast op je lippen. Er komt tijdens een kus dan ook geen lipstick van je lippen af. De lipsticks drogen erg goed op op je lippen en je voelt ze dan ook nauwelijks.

Als je de kleuren aanbrengt, dan zijn ze in eerste instantie erg nat en vloeibaar. Als je ze eenmaal op de lippen hebt, dan drogen ze helemaal mat op. Als ze eenmaal opgedroogd zijn dan is het een stuk lastiger op de lipstick wat bij te werken.

colourpop liquid lipstick trap midi review
De lipstick blijft gedurende de dag goed zitten. Na ongeveer 5 uur begint hij wel wat te slijten. Ook na wat eten en drinken slijt hij sneller. De lipstick slijt vooral in het midden van je lippen. De randjes blijf je vooral goed zien. Hij slijt niet geleidelijk van je lippen waardoor je wel even moet opletten na het eten of hij er nog mooi op zit.

colourpop liquid lipstick trap midi review
Het bijwerken kan je er prima overheen doen, maar is toch het mooist als je de lipstick er af haalt en opnieuw aanbrengt. Als je hem bijwerkt door extra product toe te voegen, dan kan het wat slordiger overkomen. De ene keer ziet het er weer mooier uit dan de andere keer.

De ColourPop Ultra Matte Liquid Lipsticks zijn helaas lastig verkrijgbaar. Je kan ze kopen op de website van Colourpop voor een prijs van $6,-. Een prijs wat super budget is! Ze zijn er in ieder geval mee bezig om internationaal te verzenden. Ik raad je deze producten absoluut aan. Zelf wil ik ook nog meerdere kleuren aanschaffen.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

48 Reacties

 1. 7 januari 2016 / 07:25

  Oh wauw wat is Trap een prachtige kleur zeg. Super mooi! Ik ben hier heel erg benieuwd naar!

 2. 7 januari 2016 / 08:56

  Wat een mooie kleuren! Lijken me hele fijne liquid lipsticks, hoor al zoveel goede verhalen hierover. Jammer dat ze nog niet naar Nederland verzenden!

 3. Astrid v
  7 januari 2016 / 11:19

  Ik vind dat je ze allebei goed kunt hebben! Voor nu maar duimen dat ze snel naar Nederland gaan verzenden :)

  X

 4. 7 januari 2016 / 13:01

  Wauw, vooral Trap vind ik erg mooi. Lastig aan dit soort lipsticks vind ik wel dat ze helaas moeilijk bij te werken zijn en niet mooi slijten maar echt gaan brokkelen.. Irriteer me er altijd ontzettend aan! Vind het altijd prachtig maar toch weerhoudt het mij er dan van om ze te kopen, omdat ik weet dat ik ze daarom weinig zal gaan dragen..

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:39

   Ja ik snap wel goed wat je bedoelt. Dat vind ik ook wel een nadeel.

 5. 7 januari 2016 / 15:41

  Oh wauw ik vind ze allebei echt prachtig! En voor een hele mooie prijs ook. Ik vind zulke producten alleen altijd zo vervelend voelen op mijn lippen..

 6. 7 januari 2016 / 17:12

  ZO ze zijn allebei wel erg mooi, vooral trap !

 7. 7 januari 2016 / 20:11

  De kleur Trap staat je wel heel goed! De liquid lipsticks zien er alleen wel heel droog uit. Vind dan inderdaad altijd jammer dat ze aan de binnenzijde gaan slijten dat heb ik met die van Anastasia dus ook.

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:38

   Hmm naar die van Anastasia was ik ook wel benieuwd. Ik vind het ook wel jammer dat ze wat droger zijn dan een matte lipstick van MAC bijvoorbeeld.

 8. 7 januari 2016 / 21:45

  De eerste is denk ik iets te ‘nude’ voor mij, maar de tweede, donkerdere tint vind ik echt prachtig!

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:37

   Ja de eerste valt mij ook een beetje tegen qua kleur. Vind hem iets te licht, die tweede draag ik ook echt niet normaal veel nu.

 9. 7 januari 2016 / 21:53

  Ik vind vooral de laatste kleur je heel mooi staan! Als Colourpop naar Nederland komt of gaat verzenden, dan ga ik sowieso een bestelling plaatsen.

 10. 8 januari 2016 / 16:41

  ik heb deze twee ook en ben er ook erg blij mee! vandaag heb ik midi op liefs X

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:36

   Ben eigenlijk wel benieuwd hoe hij jou staat. Ik vind hem mijzelf niet geweldig staan denk ik.

 11. 8 januari 2016 / 20:20

  Geweldige kleuren! Ik hoop dat ze snel ook naar Europa gaan verzenden want er staan al een hele tijd een paar producten van Colour Pop op mijn wishlist.

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:35

   Mijn wishlist staat ook nog helemaal vol. Ze zijn er mee bezig, maar volgens mij zijn ze al heel lang er mee bezig.

 12. 8 januari 2016 / 21:54

  Mooie kleurtjes, ze staan je erg goed. Ik vind zelf liquid lipsticks absoluut niet fijn aanvoelen op m’n lippen en ik houd het ook gewoon echt niet vol om er eentje de hele dag op te houden haha, dus dit is zeker geen product voor mij.

  • Daniëlle
   Auteur
   10 januari 2016 / 21:35

   Ze kunnen soms wel erg droog zijn. Een creamy lipstick voelt wel fijner vind ik ook, maar het effect van een liquid lipstick vind ik wel een stuk mooier.

 13. 10 januari 2016 / 21:54

  Wat zijn ze mooi! Ik ben dol op Liquid lipsticks en wil deze van Colourpop ook graag proberen. Hopelijk verzenden ze snel internationaal

 14. 11 januari 2016 / 00:05

  Trap staat je echt prachtig! Kan niet wachten tot ze naar Nederland gaan verzenden! Ik wil al zo lang hun producten proberen!

 15. 11 januari 2016 / 01:03

  Omg wat mooi! En HOE krijg je je lipstick zo netjes opgedaan?

 16. 11 januari 2016 / 09:55

  Ik denk dat de eerste kleur perfect zou zijn voor mij. Wat een mooie lip producten zeg!

 17. 19 januari 2016 / 22:38

  Trap is prachtig! En wat een pigmentatie, geweldig voor zulke budgetproof prijsjes.

 18. 7 februari 2016 / 18:19

  Ik heb t eindelijk voor elkaar, m’n Colourpop bestelling wordt doorgestuurd naar NL. Lang leve kennissen! Kan niet wachten om het binnen te hebben <3

  • Daniëlle
   Auteur
   14 februari 2016 / 20:50

   Oh super! Nu ik dit lees zou ik ook dolgraag weer wat willen bestellen.

 19. Donna
  27 februari 2016 / 22:35

  Ik neem aan dat jij zelf in nederland woont? Mag ik vragen hoe jij aan deze 2 bent gekomen aangezien ze inderdaad niet naar de eu versturen

  • Daniëlle
   Auteur
   13 maart 2016 / 20:49

   Via een vriendin heb ik ze kunnen bestellen. Zij kende iemand in Amerika die het weer naar Nederland verstuurde. Dat is op dit moment ook de enige optie om ColourPop te kunnen bemachtigen voor hoever ik weet.

 20. ivanny
  8 maart 2016 / 21:39

  Ik vind ze superleuk en bovendien blijft ie lang zitten. Ik heb afgelopen week 15 kleuren besteld.

  • Daniëlle
   Auteur
   13 maart 2016 / 20:47

   Wauw 15 kleuren! Ik ben jaloers. Ik wil ook nog enorm graag meer bestellen.

 21. Megan
  23 maart 2016 / 07:36

  Wauw echt heel mooi! Ik zag ook net op hun website dat ze helaas nog niet naar Nederland sturen.. Hoe ben jij er aangekomen? Ze staan je erg mooi

  • Daniëlle
   Auteur
   25 maart 2016 / 20:23

   Ik heb ze via een vriendin kunnen bemachtigen. Je kan ze op dit moment alleen nog maar in Amerika bestellen, maar ze zijn bezig om Internationaal te verzenden.

 22. Sophie
  28 maart 2016 / 21:17

  Hey, die make-up van colourpop is super cool. Dankzij jou review heb zelf onderandere de kleur midi aangeschaft en vind die kleur echt super mooi. Ik heb ze wel in Nederland besteld, via united make-up lovers. Ik heb dat via Facebook ontdekt. Ik zag dat ze nu ook een website hebben.

  • laura
   12 mei 2016 / 20:02

   hoe werkt dat precies via die site dan??????

 23. Claire
  10 mei 2016 / 20:31

  Can you obtain ColourPop in The Netherlands? if yes, where? xx

 24. Ellen de bruin
  11 mei 2016 / 09:49

  Hoi, bij mij staat nederland niet tussen de landen, kan je een link van de site sturen?

  • Daniëlle
   Auteur
   11 mei 2016 / 22:33

   Dat klopt. ColourPop verzend (nog) niet naar Nederland zoals ik aangaf.

 25. Sim
  9 juni 2016 / 20:20

  van welke site heb je die besteld?

 26. Pauline Schuffelen
  23 augustus 2016 / 10:03

  Ik heb zojuist een bestelling gedaan op de colourpop site en ze verzenden naar Nederland. De verzendkosten zijn echter niet mis. Met een kortingscode betaal ik nu alleen de verzendkosten en niet de lippie stix zelf dus ik ga het merk voor $15,- eens uitproberen. Laten we hopen dat het het waard is.

  • Ellen
   28 september 2016 / 14:03

   Hallo, danku voor de info. Ik ben namelijk ook aan het overwegen om te bestellen bij Colourpop. Is het $15 voor de verzendingskosten en komt daar nadien nog een bedrag bij? Ik zou heel graag de lipsticks bestellen maar ik zou graag weten hoeveel de verzendingskosten bedragen. Ik ben wel van België maar denk dat de verzendingskosten niet veel zullen verschillen.

 27. Ellen
  28 september 2016 / 13:57

  Ik ben al lang aan het overwegen om de liquid lipsticks van ColourPop te bestellen. Jouw blogpost heeft me namelijk helemaal overhaalt. Mijn vraag is of je al besteld hebt op hun website zelf sinds dit wel mogelijk is en of je veel extra kosten hebt moeten betalen in verband met verzendkosten?Ik ben wel van België maar als ik al een idee heb zou het fijn zijn. Ik wil ze echt heel graag maar krijg liever geen al te hoge rekening nadien. Een andere mogelijkheid om ze veilig te bestellen vind ik niet.

  • Daniëlle
   Auteur
   29 september 2016 / 13:00

   Heb je mijn blogpost al gelezen over het bestellen van ColourPop in Nederland? Denk dat het met België geen groot verschil zal maken. In dat artikel heb ik allemaal tips opgeschreven en dingen waar je rekening mee kan houden.