aussie winactie
Toen ik dit pakketje van Aussie opgestuurd kreeg kon ik niet wachten om ze te gebruiken. Ik heb enorm veel positieve dingen gehoord over Aussie, maar had het zelf eigenlijk nog nooit geprobeerd. Vandaag review ik voor jullie 4 producten van het merk Aussie die heel fijn zouden zijn voor de winter. Daarnaast is er ook nog een hele leuke winactie met allemaal Aussie producten!

Eerst even iets in het kort over Aussie. In 1979 brengt de Amerikaanse Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met plaatselijke fruitsoorten en kruiden. Tom ziet direct dat deze bijzondere Australische producten een waardevolle betekenis voor het haar kunnen hebben. Tom heeft met een mengsel van Australische invloeden een product ontwikkeld genaamd: de 3 Minute Miracle Reconstructor. Aussie heeft in totaal 14 verschillende shampoo- en conditionerproducten. Iedere fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten die wonderen doen voor het haar.

De producten uit deze review komen uit de Frizz Miracle lijn. De Frizz Miracle is Aussies’ haarlijn die speciaal ontwikkeld is voor droog, pluizend en statisch haar. Typisch winterhaar dus en vooral wanneer het vriest. Deze lijn gaat er voor zorgen dat je haar weer glad wordt en gaat glanzen.

De verpakking vind ik wel wat leuks hebben. Ze zijn stevig en zien er toch wel wat professioneel uit. Ook zie je in de verpakking een relief van een kangoeroe, leuk detail! Daarnaast zijn ze ook nog eens allemaal handig in gebruik.

aussie winactie

Frizz Miracle Shampoo

Als eerst de shampoo. Dit is een lekkere grote verpakking van 300 ml waar je dus wel even mee vooruit kan. De dop is erg makkelijk. Het is namelijk een klikdop waardoor hij schuin omhoog komt te staan. De shampoo is vrij dik van substantie en blauw van kleur. Hij ruikt lekker en doet naar mijn idee goed zijn werk.

aussie winactie

Frizz Miracle Conditioner

Na de shampoo gebruik ik bijna altijd wel een conditioner. Dit is een verpakking van 250 ml. Soms vervang ik de conditioner ook wel voor een haarmasker. De conditioner is ook blauw van kleur en wat dikker qua substantie dan de shampoo. Hij maakt mijn haar lekker zacht en glanzend. Prima product.

aussie winactie
aussie winactie

3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment

Dit is wel het product waar ik het meest enthousiast over ben en ik ook direct nog een back-up van heb gekocht. Het is een haarmasker wat wonderen doet voor je haar. Het masker moet je in je haar aanbrengen en drie minuten laten intrekken. Vandaar de naam ‘3 Minute Miracle’ ook. Na de drie minuten spoel je het uit. Bij dit product merk ik direct dat mijn haar heel erg glad en mooi gezond glanzend word. Ik kan direct het verschil merken als ik dit masker wel of niet gebruik. De verpakking vind ik ook erg makkelijk Er zit een grote dop onder met een lipje. Dit lipje trek je er af en daar zit de opening. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld een dop van ketchup. Er zit namelijk nog zo’n plastic stukje voor. Je hoeft er dus geen dop af te halen. Je neemt hem in je handen, knijpt er in en daar is je masker. Makkelijker kan niet. Daarnaast is dit product roze van kleur.

aussie winactie

Frizz Miracle Light Weight Conditioning Spray

Voor nog wat extra’s gebruik ik graag deze conditioning spray. Dit is een leave-in conditioning spray voor een goede boost van hydratatie, glans, volume, anti-frizz en natuurlijk een lekkere geur. Je kan het makkelijk op droog of handdoek nat haar aanbrengen. Ik gebruik het vaak nadat ik mijn haren heb gewassen, maar het kan ook tussen je wasbeurten in. Het verzwaart mijn haar niet en maakt het ook niet vettig.

Conclusie

Ik ben oprecht erg tevreden over de producten van Aussie. Vooral over de 3 Minute Miracle en de Light Weight Conditioning Spray ben ik erg te spreken. Het maakt mijn haar heel glad, zacht, glanzend en mooi verzorgd. Het maakt mijn haar niet snel vet en ik heb het idee dat ik eventueel minder snel mijn haar zou hoeven te wassen. Mijn haar is met het gebruik van deze producten erg makkelijk doorkambaar en ook minder statisch. Ik heb niet echt droog of pluizig haar van mezelf, dus dat resultaat kan ik je helaas niet vertellen. Zelf ben ik zo enthousiast over deze producten dat ik alweer twee nieuwe in de kast heb staan.

aussie winactie
De Aussie producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat. De Frizz Miracle Shampoo heeft een prijs van €6,99, de Frizz Miracle Conditioner heeft ook een prijs van €6,99, De 3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment heeft een prijs van €8,99 en de Frizz Miracle Light Weight Conditioning Spray heeft een prijs van €8,99.

WINACTIE *GESLOTEN

Al enthousiast geworden? Mooi! Want ik mag namelijk 5 Aussie pakketen aan jullie weggeven! In een Aussie pakket zit de Frizz Miracle Shampoo en de Frizz Miracle Conditioner. Hieronder lees je wat je ervoor moet doen om kans te kunnen maken.

– Volg Make Me Blush op Youtube
– Volg Make Me Blush op Instagramq

De producten uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.