NYC Big Bold Angel Lash Mascara

nyc big bold angel lash mascara
Al een lange tijd heb ik geen budgetproof mascara getest, maar toen ik deze binnen kreeg was ik toch wel erg nieuwsgierig. Het is geen nieuwe mascara en hij zit al een tijdje in het vaste assortiment van NYC. Het is de NYC Big Bold Angel Lash Mascara waar ik het over heb en die ga ik vandaag reviewen.

nyc big bold angel lash mascara
De verpakking is zoals veel mascara’s wel redelijk hetzelfde, maar daarin tegen wel erg mooi. Het is een toffe paarse opvallende kleur met gouden typografie. De verpakking is behoorlijk dik wat weer aanduid tot het dikke mascara borsteltje wat erin zit. Deze mascara komt uit de Big Bold lijn van NYC. NYC heeft namelijk meerdere Big Bold mascara’s in hun assortiment.

De NYC Big Bold Angel Lash Mascara belooft volle wimpers die niet zwaar aanvoelen. Het borsteltje heeft een bijzondere zandloper vorm die er op die manier voor moet gaan zorgen dat je alle haartjes kunt pakken.

nyc big bold angel lash mascara
Links zie je mijn oog zonder mascara vanuit verschillende hoeken en rechts met de mascara.

nyc big bold angel lash mascara
De mascara voelt daadwerkelijk ook erg licht aan op mijn wimpers. Hij separeert mijn wimpers goed en geeft zeker volume. Daarnaast geeft hij mijn wimpers ook wel wat lengte. Het borsteltje werkt prima, maar kan soms wat lastig zijn met de onderste wimpers.

nyc big bold angel lash mascara

Conclusie NYC Mascara:

Zelf ben ik enorm tevreden over deze mascara. Hij separeert mijn wimpers erg goed en ziet er heel mooi uit. Ik ben heel blij dat ik weer een budget topper heb kunnen vinden! Het is een prima mascara en nadat ik deze getest heb, ben ik ook wel benieuwd naar de andere Big Bold varianten van NYC.

nyc big bold angel lash mascara
Naast al dit positiefs is de prijs ook nog heel positief. De NYC Big Bold Angel Lash Mascara kost namelijk maar €4,29 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

15 Reacties

 1. 7 maart 2016 / 06:41

  Ik vind hem wel prima, maar ben niet overdonderd. Tot nu toe heeft nog geen één mascara van NYC me echt weten te enthousiasmeren..

 2. 7 maart 2016 / 09:25

  Je ziet het verschil wel enorm goed tussen zonder en met mascara. Voor die prijs vind ik het wel een mooi effect hebben maar ik hou het denk ik maar bij mijn oude, vertrouwde Max Factor mascara.

 3. 7 maart 2016 / 09:26

  Voor dat geld vind ik het best een prima mascara. Toch heb ik wel dat duurdere mascara’s naar mijn idee beter zijn :)

 4. 7 maart 2016 / 09:36

  Ik gebruik nu duurdere mascara’s, maar ik ga toch maar weer eens wat budget mascara’s proberen. Want zoals we hier wel zien, goedkoop kan ook fijn zijn! :)

 5. 7 maart 2016 / 10:03

  Deze mascara geeft een mooi en natuurlijk effect. Ik heb zelf een andere variant van dit merk en die klontert helaas. Deze paarse variant ga ik voor de volgende keer onthouden.

 6. 7 maart 2016 / 15:36

  IK heb deze mascara ook en vind hem erg fijn

 7. 7 maart 2016 / 21:24

  Als ik het zo zie zou het niet mijn ding zijn denk ik.,

 8. 8 maart 2016 / 08:43

  Wat een mooie mascara, geeft echt een super mooi effect! Fijn ook dat de mascara je wimpers niet verzwaard.

 9. 9 maart 2016 / 17:29

  Ah wat een koopje! Hij ziet er echt goed uit. x

 10. 12 maart 2016 / 08:01

  Hey! Ik ben per ongeluk op je blog teregd gekomen en ik vind hem echt heel leuk! Jouw manier van schrijven vind ik heel leuk! Je heb de uiteraard een nieuwe trouwe volger bij ;)

  • Daniëlle
   Auteur
   13 maart 2016 / 20:46

   Ah wat tof om te horen! Via welke manier ben je dan eigenlijk op mijn blog gekomen als ik vragen mag? :)

   • 13 maart 2016 / 21:28

    Ik ben fan van “mijn week in foto’s” artikelen. Ik zocht er dus ook op google en kwam op een van je “mijn week in foto’s”. Hij was wel al oud en dus ik besloot om op je home pagina te gaan, ik zag dat je nog actief was en besloot om je artikels te lezen! Gelukkig heb ik dat gedaan haha ;)

    • Daniëlle
     Auteur
     22 maart 2016 / 18:34

     Oh wat leuk dat je op die manier hier bent gekomen! In het begin plaatste ik heel vaak ‘mijn week in foto’s’, maar de laatste tijd eigenlijk bijna nooit meer.