nyc big bold angel lash mascara
Al een lange tijd heb ik geen budgetproof mascara getest, maar toen ik deze binnen kreeg was ik toch wel erg nieuwsgierig. Het is geen nieuwe mascara en hij zit al een tijdje in het vaste assortiment van NYC. Het is de NYC Big Bold Angel Lash Mascara waar ik het over heb en die ga ik vandaag reviewen.

nyc big bold angel lash mascara
De verpakking is zoals veel mascara’s wel redelijk hetzelfde, maar daarin tegen wel erg mooi. Het is een toffe paarse opvallende kleur met gouden typografie. De verpakking is behoorlijk dik wat weer aanduid tot het dikke mascara borsteltje wat erin zit. Deze mascara komt uit de Big Bold lijn van NYC. NYC heeft namelijk meerdere Big Bold mascara’s in hun assortiment.

De NYC Big Bold Angel Lash Mascara belooft volle wimpers die niet zwaar aanvoelen. Het borsteltje heeft een bijzondere zandloper vorm die er op die manier voor moet gaan zorgen dat je alle haartjes kunt pakken.

nyc big bold angel lash mascara
Links zie je mijn oog zonder mascara vanuit verschillende hoeken en rechts met de mascara.

nyc big bold angel lash mascara
De mascara voelt daadwerkelijk ook erg licht aan op mijn wimpers. Hij separeert mijn wimpers goed en geeft zeker volume. Daarnaast geeft hij mijn wimpers ook wel wat lengte. Het borsteltje werkt prima, maar kan soms wat lastig zijn met de onderste wimpers.

nyc big bold angel lash mascara

Conclusie NYC Mascara:

Zelf ben ik enorm tevreden over deze mascara. Hij separeert mijn wimpers erg goed en ziet er heel mooi uit. Ik ben heel blij dat ik weer een budget topper heb kunnen vinden! Het is een prima mascara en nadat ik deze getest heb, ben ik ook wel benieuwd naar de andere Big Bold varianten van NYC.

nyc big bold angel lash mascara
Naast al dit positiefs is de prijs ook nog heel positief. De NYC Big Bold Angel Lash Mascara kost namelijk maar €4,29 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.