Easy Sponge Nail Polish Remover
Hypes in ‘beautyland’ zijn er heel veel. Volg je een aantal blogs? Dan ben je vast wel vaak de Naked palettes, de Baby Lips, het Catrice Nude palette en de Nagellak Remover potjes met spons tegen gekomen. Allemaal producten waar ik echt enorm veel over gelezen heb. De meeste producten van dit rijtje heb ik al en vorige week heb ik één van die producten gekocht. Namelijk de Nagellak Remover in een potje. Benieuwd wat het is, hoe duur het is en of het werkt? Lees dan even verder.

Easy Sponge Nail Polish Remover
Nagellak eraf halen vind ik geen leuk klusje. Het is dat het moet, maar het liefste stel ik het zo lang mogelijk uit. Met het potje wat ik nu heb gekocht gaat het in ieder geval veel makkelijker en sneller. Het is de Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover. Het is namelijk een potje met een spons erin. In deze spons zit een gat speciaal voor je vinger. Deze spons is eigenlijk een beetje doorweekt met nagellak remover. Je doet je vinger erin, draait even rond en je haalt je nagellak er zo af. Geen gedoe meer met watjes.

Gewone lak, lak met glitter of een complete glitterlak haalt hij er wel af. Een glitterlak duurt alleen wel wat langer. Altijd als ik glitterlak met een watje eraf haal, dan valt het watje op een gegeven moment helemaal uit elkaar. Ik ben dus echt enorm blij met deze oplossing.

Easy Sponge Nail Polish Remover
Hier zie je de ingrediënten van de remover. Zoals je ziet, zit er geen aceton in de remover. Opzich maakt me dat niet enorm veel uit, maar aceton droogt je nagels en je nagelriemen wel erg uit.

Het potje wat ik heb is van Essence en is lekker budget. Je hebt deze potjes tegenwoordig echt van enorm veel merken. Bourjois, L’Oréal, Essence, Kruidvat, Action en vast nog wel veel meer. Ik kan je vertellen dat het echt werkt. Het is super simpel en het werkt een stuk sneller. Met een nagel ben ik ongeveer 5-10 seconden bezig om de lak eraf te halen. Het licht er een beetje aan of er glitters in zitten met hoe lang het duurt. Dus in minder dan 2 minuten ben ik klaar met al mijn nagels.

Mijn nagelriemen voelen wel een beetje droog aan omdat die natuurlijk worden uitgedroogd door de remover. Omdat je zo kort ermee in het potje zit is handcrème een ideale oplossing. Binnen no-time voelen ze weer zacht en soepel aan. Ook zijn ze niet extreem droog omdat er dus geen aceton in zit.

Easy Sponge Nail Polish Remover
Hoe lang je precies met zo’n potje kan doen weet ik niet, maar als je mijn site in de gaten houd dan zal ik het zeker wel vermelden. Ik vind het in ieder geval een enorm fijn product. Hij kost €2,99 en daar krijg je 75 ml voor en hij is te koop bij onder andere Kruidvat. Ook is hij online te koop bij Kruidvat.

x Daniëlle