new years eve eyelook tutorial
Voor je het weet is het alweer 2015. Het komt nu heel dichtbij. Over een paar dagen staan de oliebollen weer op tafel en zijn we allemaal een klein (of misschien wel groot) feestje aan het vieren om het nieuwe jaar goed in te gaan. Omdat het toch een feestelijke stemming is. Heb ik voor jullie een leuke New Years Eve ooglook tutorial.

Deze look had ik ingepland voor Kerst, maar vanwege omstandigheden is hij niet online gekomen, maar hij kan ook prima voor Oud & Nieuw. Het is een hele simpele tutorial en hij is lekker makkelijk om na te maken. Veel kijkplezier.


Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn kanaal. Dat zou ik namelijk erg leuk vinden! Ik heb inmiddels bijna de 800 Youtube abonnees.

Hopelijk vonden jullie het een leuke video om te zien!