mua luxe bronze contour kit
MUA heeft sinds kort nieuwe producten uitgebracht. Waaronder het MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit. Dit is een leuk product om je gezicht mee te kunnen contouren en highlighten. Het product ziet er in de verpakking in ieder geval prachtig uit. In deze review laat ik weten wat ik ervan vind en hoe het product eruit ziet op het gezicht.

mua luxe bronze contour kit
De MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Namelijk light/medium en medium/dark. Zelf heb ik de kleur light/medium die je ziet in deze review.

mua luxe bronze contour kit
De verpakking van de MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit vind ik prachtig. Hij is stevig en goud van kleur. Als je hem open doet zie je als eerst de highlighter en een handig spiegeltje. De highlighter kun je omhoog doen waardoor je bronzer tevoorschijn komt. Er handig om een 2-in-1 product bij je te hebben.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je de highlighter.

mua luxe bronze contour kit
De highlighter heeft nog een leuk patroontje wat je op de vorige foto niet goed kon zien.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je de bronzer. Hij lijkt vrij donker, maar ik ben benieuwd hoe hij is als ik hem op mijn gezicht aanbreng.

mua luxe bronze sculpt
Hier zie je de swatches van beide kleuren. Ze zijn erg mooi gepigmenteerd. De highlighter heeft een mooie glans, maar geen grove glitter gelukkig. Hij heeft een mooie champagne kleur. De bronzer is uiteraard mat wat ik ook een must vind om te kunnen shapen.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je mijn gezicht zonder blush, bronzer en highlighter.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je mijn gezicht met enkel de bronzer aangebracht. De bronzer is erg sterk gepigmenteerd waardoor je even moet opletten met aanbrengen.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je mijn gezicht met de highlighter erbij aangebracht. De highlighter vind ik erg mooi. Hij is erg mooi gepigmenteerd en geeft een mooie glans op het gezicht.

mua luxe bronze contour kit
Hier zie je nog eens het eind resultaat met deze Bronze & Sculpt set.

mua luxe bronze contour kit

Conclusie:

Ik vind het een leuk setje van MUA Luxe. De highlighter vind ik erg mooi. De bronzer had van mij misschien nog ietsjes lichter gemogen en misschien ook iets minder sterk gepigmenteerd. Waardoor je niet zo erg hoeft op te passen met aanbrengen. Één keer lichtjes deppen met je kwast is al ruim voldoende. Ik vind het een prima kit waar niks mis mee is. Er zitten twee prachtige producten in voor een budget prijsje.

De MUA Luxe Bronze & Sculpt Contour set is verkrijgbaar voor een prijs van €7,49 bij onder andere enkele Kruidvat filialen. Op de site van Kruidvat kun je zien in welke filialen ze MUA verkopen.