lush lemony flutter review
Het product van Lush waar ik wel het meest over gehoord en gelezen heb, is toch echt wel de Lemony Flutter. Al die tijden stond hij al op mijn wishlist en eindelijk heb ik hem gekocht. Ik was ontzettend benieuwd of hij echt de moeite waard was en wou hem toch maar eens proberen. In dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind en of hij ook echt de hype waard is.

lush lemony flutter review
Lush vind ik een ontzettend leuk merk. Ik koop er niet vaak producten omdat er maar weinig winkels van zijn in Nederland en ik het zonde vind van de verzendkosten om online te bestellen. Als je Lush niet kent dan raad ik je echt aan om eens te kijken. Ze verkopen allemaal biologische en dierproefvrije producten. Van bruisballen, tot gezichtsmaskers, parfums, massagebars en ga zo maar door.

De verpakking is eigenlijk standaard voor Lush. Het is een zwart potje met witte typografie en verder eigenlijk niet heel bijzonder. Het is typisch Lush en makkelijk te herkennen. Het potje bevat een draaidop wat wel erg makkelijk is en daarnaast zijn ze ook makkelijk stapelbaar voor als je er meer zou hebben.

lush lemony flutter review
De Lush Lemony Flutter is een crème die speciaal bedoeld is voor je nagelriemen, maar je kan hem ook op andere droge plekjes van je lichaam gebruiken. Bijvoorbeeld je hielen, ellebogen of tenen. Dit is een van de beste verkopende producten van Lush, dus dat zegt al heel veel.

Ingrediënten:

Citroen infusie, vers, biologisch (Citrus limonum), Sheaboter (Butyrospermum parkii), Bijenwas (Cera alba), Lanoline (Lanolin), Soya Olie (Glycine soja), Avocado-olie, koud geperst, biologisch (Persea gratissima), Vlaszaadolie, koud geperst, biologisch (Linum usitatissimum), Mangoboter (Mangifera indica), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Castor olie (Ricinus communis), Parfum (Perfume), Tarwekiemolie, koud geperst, biologisch (Triticum vulgare), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Tagetesolie, essentiële (Tagetes minuta), Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Stearinezuur (Stearic Acid), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), *Citral (*Citral), *Geraniol (*Geraniol), *Citronellol (*Citronellol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

lush lemony flutter review
De cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dit bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Mijn nagels breken sowieso onwijs snel en dat is één van de redenen waarom ik het kocht. De Lemony Flutter ruikt zoals verwacht echt heerlijk. Hij ruikt heel fris naar citroen.

lush lemony flutter review
Hier kun je een beetje zien hoe de substantie eruit ziet. De substantie is wat groen/gelig van kleur. Je bent maar een klein beetje nodig voor je nagels en wat ik hier heb is eigenlijk al te veel. De crème is erg zacht en voelt fijn aan. De substantie veranderd van crème naar een soort olie. Het uitsmeren gaat makkelijk en mijn nagelriemen voelen heel soepel en zacht aan. De geur is heerlijk en hij trekt ook nog snel in.

lush lemony flutter review
De inhoud van de Lemony Flutter is eigenlijk echt enorm. In zo’n pot zit namelijk 50 gram, maar je bent maar een klein beetje nodig. Kleine kans dus dat ik al die 50 gram in een jaar op kan gaan maken. Want de Lush Lemony Flutter is ongeveer een jaar houdbaar.

lush lemony flutter review

Conclusie Lemony Flutter:

Ja, ik vind het zeker de hype waard. Ik vind het een heerlijk product wat ook onwijs goed haar werk doet. Je bent maar een beetje nodig en het trekt heel snel in. Ik heb echt het idee dat mijn nagelriemen er mooier uitzien. Vaak had ik aan de zijkant wat last van een droge huid en nu ik het steeds regelmatiger gebruik, ziet het er steeds mooier uit. Wel had het mij handiger geleken als ze ook een pot van 25 gram verkochten voor het helft van het geld. Want hoogstwaarschijnlijk maak ik hem niet op en dat vind ik dan wel weer zonde. Dan zou ik liever kleinere verpakkingen kopen.

lush lemony flutter review
De Lush Lemony Flutter is verkrijbaar bij uiteraard de Lush winkels en online voor een prijs van €10,65. Ik vind het niet heel goedkoop, maar ben uiteindelijk wel blij dat ik het product in mijn bezit heb. Bewaar trouwens je potje goed voor als je hem op hebt gemaakt, want als je 5 lege potjes inwisselt dan krijg je een vers gezichtsmasker cadeau.