nyx face awards
Zelf heb ik ook meegedaan aan de allereerste NYX Face Awards van Nederland, maar helaas ging ik niet door naar de tweede ronde. Ik had dan ook ontzettend goede concurrenten waardoor ik mijn eigen kans al klein inschatte. De meiden die door zijn naar de tweede ronde hebben een look moeten maken met als thema: Superheroes vs. Supervillain. In dit artikel deel ik mijn 5 favorieten van deze ronde met jullie.

Zelf vind ik het extra leuk om op de hoogte te blijven van deze NYX Face Awards omdat ik natuurlijk zelf ook een poging heb gewaagd. Ik deel mijn 5 favorieten van de NYX Face Awards Nederland die ik puur favoriet vind vanwege de make-up look en make-up skills uiteraard.

Nina – Sea Witch

Deze look van Nina vind ik echt onwijs tof! Ik denk dat dit wel mijn meest favoriete look is van alle 20. Helaas heeft ze weinig stemmen. Ik vind het geheel echt prachtig en alles heeft ze zo mooi uitgewerkt. Ik vind deze look echt heel knap gedaan.

Fadim – Civil War

Fadim is all in gegaan bij deze ronde. Volgens mij heeft ze echt alles in de strijd gegooid voor deze look. Haar intro vind ik onwijs tof met de twee looks die ze heeft gemaakt, maar de twee looks die ze uitlegt in de video zijn ook zeker niet mis. Ook volg ik haar vlogs en daarin kan je duidelijk zien hoeveel tijd het haar heeft gekost. Op dit moment terwijl ik dit typ, heeft ze de meeste stemmen en ik hoop ook wel dat ze doorgaat naar de top 5.

Julia – Cruella de Vil

De look van Julia is dan weer vrij simpel vergeleken de rest, maar daarom niet minder mooi. Bij Julia vind ik vooral het geheel echt heel mooi. Haar prachtig gefilmde intro, haar outfit en de dalmatiër maken haar look echt helemaal compleet.

Dilan – Joker vs. Batman

De uitwerking van deze look vind ik werkelijk waar echt prachtig gedaan. Dit is wel mijn nummer 2 favoriet van alle 20. Vind het ook een heel tof idee dat ze dus een ‘goede’ en een ‘slechte’ kan heeft gemaakt. Ik hoop heel erg dat ze door gaat naar de top 5.

Fien – Women Of Steel

Als laatste vind ik de look van Fien ook echt in mijn persoonlijke top 5 horen. Haar look vind ik echt prachtig uitgevoerd. De stalen details op haar arm en haar outfit maken haar look helemaal compleet. In eerste instantie dacht ik dat het een echt outfit was, maar de outfit heeft ze dus ook ‘zelf gemaakt’.

Vandaag wordt bekend gemaakt wie er gaat winnen en ik ben ontzettend benieuwd! Op de website van de NYX Face Awards vind je alle deelnemers van deze tweede ronde. Alle 20 vond ik uiteraard heel tof geworden, maar dit was mijn persoonlijke top 5. Welke is jou favoriet?