Eyes Lips Face Palette samenstellen


Zelf heb ik een grotere voorkeur voor oogschaduw palette’s in plaats van mono’s. Toch zit er een nadeel aan een palette en dat is dat je de kleuren niet zelf kunt samen stellen. Gelukkig zijn er een aantal merken waarbij dat wel kan. Waaronder Eyes Lips Face! Ik heb dat gedaan en ga je laten zien wat ik van het palette vind.


De afgelopen weken heb je al wat meer over Eyes Lips Face kunnen lezen. Eyes Lips Face vind ik een erg fijn merk. Het is lekker budget, ze hebben kwalitatief goede producten en het ziet er ook nog eens leuk uit! Eyes Lips Face is verkrijgbaar op hun eigen webshop.


Dit zijn alle producten die ik heb besteld. Het palette en vier kleuren oogschaduw. Alles word geleverd in doosjes met daarop informatie over de producten. De oogschaduws zitten goed verpakt in plastic waardoor je ze niet makkelijk beschadigd.Het palette uit deze review kun je helemaal zelf samenstellen. Hij komt uit de goedkoopste lijn van Elf, namelijk de Essential lijn. Je koopt het palette en de kleuren los. Het palette kost €1,- en de kleuren oogschaduw kosten €1,- per stuk. Echt heel goedkoop dus. Ook heb je ruime keuze. Er zijn namelijk 17 verschillende kleuren verkrijgbaar.Hierboven zie je hoe het palette eruit ziet als hij leeg is. Om eerlijk te zijn vind ik die niet echt heel mooi. Hij is wit en zit er wat goedkoop uit. (Oh en lekker lastig te fotograferen, haha!) Wat in principe ook niet erg is voor de prijs. Wel heb ik gelezen dat je de losse oogschaduws ook in een MAC palette kunt doen. Want de pans zijn namelijk even groot. Super handig dus ook voor als je meerdere kleuren in een palette wilt. De oogschaduws zelf krijg je heel gemakkelijk in het palette. Het is magnetisch waardoor het er direct aan kleeft. Het eruit halen gaat wat lastiger, maar als je magneet aan de onderkant houd, zou het moeten lukken. Ook zit er een sponsapplicator bij wat ik zelf niet zal gebruiken.


Hierboven zie je alle oogschaduws in het palette. De kleuren dit ik heb besteld zijn: Ivory, Pink Ice, Aubergine en Dusk. Zo in het palette zien ze er wel erg mooi uit. Toch had ik verwacht dat de twee lichte kleuren niet zo dicht bij elkaar zouden liggen. Op elk oogschaduw zie je ook een oog staan. Dat komt omdat ze eerder ook pans hadden voor het gezicht. Die zijn nu alleen niet meer te vinden online.


Hier zie je de swatches van alle kleuren op een rij. Zoals je ziet lijken de eerste twee kleuren helaas wel veel op elkaar. Toch vind ik alle kleuren er erg mooi uitzien. Het pigment is goed en ze hebben allemaal een shimmery/frosty finish. Wat ik wel erg jammer vind is dat de oogschaduws heel erg poederig en zacht zijn. Dit is nogal lastig om te gebruiken in een ooglook.


Hier zie je de look die ik ermee heb gemaakt. De volledige look heb ik met Eyes Lips Face producten gemaakt. In dit artikel vind je de volledige omschrijving van hoe ik de look heb gemaakt.


De look vind ik erg tof geworden. Wel had ik veel last van fall out omdat ze zo poederig zijn. Dat vind ik wel jammer. Gelukkig heeft dat de pret niet bedorven want de look mag er zijn!


Het idee om een eigen palette vind ik echt heel erg leuk. De kleuren vind ik ook prachtig. Wat ik wel jammer vind is dat de oogschaduws wat poederig zijn. Daarom kies ik persoonlijk liever voor oogschaduws die wat stroever zijn. Toch vind ik het niet slecht voor een prijs van een euro! Je hebt dus al een palette voor €5,- met al je eigen gekozen kleuren. Vooral heel erg leuk voor de meiden die met make-up willen beginnen.


Dit palette met de oogschaduws is verkrijgbaar op de webshop van Eyes Lips Face voor een prijs van €1,- per stuk.

Het product uit deze review is gesponsord.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

22 Reacties

 1. 29 april 2015 / 06:57

  Voor deze prijzen neem ik de fall out ook echt wel voor lief. Vind het erg goed van ELF dat ze dit nu ook aanbieden, echt super handig. Je look ziet er trouwens ook super goed uit. xxx Lucinda

 2. 29 april 2015 / 07:59

  Wat ontzettend tof dat je bij ELF nu ook zelf een palette kan samenstellen <3 Prachtige kleuren heb je ook gekozen! En de foto van jou is zo prachtig, love it!

 3. 29 april 2015 / 09:05

  Echt super leuk dat je zelf een palette kan samenstellen, en al helemaal voor die prijs! De pigmentatie ziet er echt top uit. Leuke kleurtjes heb je gekozen :)

 4. 29 april 2015 / 09:09

  Wat leuk dat je bij E.L.F. zelf een palette kunt samenstellen. De tinten die je hebt gekozen, vind ik erg mooi. Met name de twee donkere kleuren.

 5. 29 april 2015 / 10:21

  Je hebt mooie kleuren uitgekozen! Ik vind het leuke oogschaduws, maar wat jij al zegt; ze zijn zo poederig en zacht! Ik heb ze uiteindelijk daarom ook weg gedaan. Leuk als je misschien net begint met make-up, maar er zijn betere merken waarbij je dit kunt doen!

 6. 29 april 2015 / 10:46

  Ah wauw, wat tof dat ELF nu ook met zo’n systeem komt! Vaak zijn het toch alleen de duurdere merken die dit hebben. Ik ga dus zeker weten zelf een palette samenstellen, zo leuk! Wel jammer van de fall-out, maar goed. Voor deze prijs is het toch zeker weten de moeite waard :)

 7. 29 april 2015 / 11:08

  Altijd leuk als je zelf je paletten samen kunt stellen. Dan zit je in ieder geval niet met van die kleuren die je toch nooit gaat gebruiken. Ik vind vooral dat bruin paarsige kleurtje erg mooi!

 8. 29 april 2015 / 11:16

  Wat een mooie kleuren heb je bij elkaar uitgezocht!

 9. 29 april 2015 / 12:31

  Ik heb dit nog nooit gezien, maar wat ziet het er goed uit zeg. Die swatches zijn echt mooi!

 10. 29 april 2015 / 13:52

  Wat leuk dat je nu ook de mogelijkheid hebt om zelf een palette te laten samenstellen. Je hebt mooie kleurtjes uitgekozen en je look is heel mooi! liefs

 11. 29 april 2015 / 14:59

  Leuk om zelf zo’n palette samen te stellen! Mooie look heb je gemaakt

 12. 29 april 2015 / 15:09

  Nou die fall out kan mij een rotzorg zijn voor dat prijsje, want wauw het ziet er wel toppie uit!

 13. 29 april 2015 / 16:18

  Ik vind vooral de donkere kleuren erg gaaf! Had niet verwacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn!

 14. 29 april 2015 / 18:54

  Handig zeg en wat een mooie intense kleuren! :-)

 15. 29 april 2015 / 19:45

  Wat ontzettend handig! Ik vind het zelf ook veel handiger wanneer je je eigen palette samen kunt stellen! Fijne review<3

 16. 29 april 2015 / 20:33

  Wat ontzettend leuk dat je beide elf nu een palette kunt samenstellen! Dat ga ik ook doen, zeker voor die prijs!

 17. 29 april 2015 / 21:38

  Handig dat je bij ELF zelf je kleuren kan kiezen! Ze lijken heel goede pigment te hebben, maar wel jammer van de fall-out. Liefs!

 18. 29 april 2015 / 21:56

  Absoluut prachtige pigmentatie! Je hebt mooie kleurtjes bij elkaar gezocht. <3

 19. 2 mei 2015 / 14:58

  Leuke review en mooie foto’s! Ik wil dit zelf ook wel eens aan gaan schaffen, super leuk idee. Jammer van de fallout alleen..