deluxe glow highlighter catrice review
De It Pieces collectie van Catrice lag al in de winkels en het was een collectie waarbij ik nieuwsgierig was naar veel producten. Ik kocht onder andere het Catrice Deluxe Glow Highlighter palette. Dit is een palette met drie verschillende kleuren highlighters en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen.

deluxe glow highlighter catrice review
Allereerst deed dit Deluxe Glow Highlighter palette mij heel erg denken aan het blush palette van Catrice wat ze een half jaar geleden hadden uitgebracht. Nu is dit dan alleen een palette vol met highlighters.

Catrice Deluxe Glow Highlighter Review
De verpakking vind ik er tof uitzien en typisch Catrice. De verpakking is rechthoekig met afgeronde hoeken en helemaal transparant. De goud/brons kleurige typografie op de deksel vind ik het wel een leuke touch geven. Verder is verpakking eigenlijk heel erg simpel.

deluxe glow highlighter catrice review
Achterop vind je nog een foto waarop staat waar je highlighter aan kunt brengen. Wel handig om te weten en slim dat ze dat hebben gedaan. In totaal bevat dit palette 10 gram aan product.

deluxe glow highlighter catrice review
In totaal zitten er zoals je al kon zien drie verschillende kleuren highlighters in. Links zie je een mooie goud kleurige, in het midden een wat lichtere kleur en rechts juist wat donkerder.

swatch catrice deluxe highlighter
Hierboven zie je de swatches van alle drie de kleuren. Helaas in highlighter lastig om op de foto te krijgen, maar wauw die glans. Geswatcht zien ze er echt prachtig uit! Wel hebben ze eigenlijk alle drie een warme ondertoon. Het zou leuk zijn als ze dan ook nog een koele versie in hun assortiment zouden krijgen.

deluxe glow highlighter catrice review
Hier zie je de eerste kleur aangebracht boven mijn blush. Dit is echt absoluut mijn favoriet van de drie. Hij geeft werkelijk waar een prachtige glans en je kan hem zo intens maken als je zelf wil.

deluxe glow highlighter catrice review
Hier zie je de tweede kleur aangebracht boven mijn blush. Deze is weer een stuk subtieler. Deze zou dus misschien leuk zijn voor een normale school- of werkdag.

deluxe glow highlighter catrice review

Conclusie Catrice Deluxe Glow Highlighter:

Het is niet een highlighter die je makkelijk mee kan nemen op reis, maar dat vind ik ook geen probleem. Het is echt absoluut een palette wat ik je direct aanraad. De glans van alle drie de highlighters is echt prachtig en met name de eerste vind ik heel mooi. Ze hebben alle drie een prachtige glow en geen grove glitter in zich. Dit vind ik absoluut een budget topper! Zeker een aanrader!

deluxe glow highlighter catrice review
De prijs van het palette valt ook absoluut mee. Hij kost namelijk maar €4,59. Dat betekent dat je omgerekend voor één highlighter maar €1,53 betaalt. Dit Catrice Deluxe Glow Higlighter palette is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.