Catrice Velvet Finish Concealer
Vanaf vorige week hebben enkele Kruidvat filialen een extra groot Catrice schap gekregen. Waar deze Velvet Finish Concealer onderdeel van is en natuurlijk heb ik hem ook aangeschaft. De Velvet Finish Concealer is een onderdeel van de Velvet Finish serie. Ook deze heb ik aangeschaft en daar vinden jullie binnenkort een review over. Ik doe het graag apart, omdat mijn mening over beide producten toch wel verschilt.

Catrice Velvet Finish Concealer
Concealer gebruik ik steeds meer en nu Catrice weer eens een leuke budget concealer heeft, was ik wel benieuwd geworden. De concealer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Namelijk 010 Velvet Ivory, 020 Velvet Rose en 030 Velvet Beige. Natuurlijk koos ik voor de lichtste kleur.

Catrice Velvet Finish Concealer
Op de verpakking heb ik niet veel aan te merken. Hij is simpel en strak vormgegeven. Niet iets heel bijzonders eigenlijk, maar wel leuk met de strakke roze letters. Je brengt de concealer aan doormiddel van het wel bekende sponsapplicatortje. Oftewel een flock applicator.

Catrice Velvet Finish Concealer
Deze concealer bevat hyaluronzuur, een herstellende formule met vitamine E, en B5, allantoïne en SPF 6. SPF 6 is niet veel, maar het is wel weer dat kleine beetje extra.

Catrice Velvet Finish Concealer
De concealer heeft een lichte kleur en hij is gelukkig licht genoeg voor mij! Nou, dat is al een wonder. Geloof me!

Catrice Velvet Finish Concealer
Boven zie je mijn gezicht zonder make-up en onder met enkel de Velvet Finish concealer. De dekking vind ik erg goed. Het is geen extreme verbazende dekking waardoor je huid in één keer helemaal egaal is. Toch vind ik hem prima voor een schooldag, het helpt wel om de onzuiverheden minder tot haast niet te laten opvallen. Als ik concealer gebruik, dan geeft dit altijd wel een fris en stralend resultaat.

Catrice Velvet Finish Concealer
De prijs van de concealer vind ik okee. Hij kost namelijk €4,59 en dat is jammer genoeg niet meer zo budget als dat we van Catrice gewend zijn. Naast deze Velvet Finish concealer is er ook nog een Velvet Finish Foundation en een Velvet Finish Poeder verkrijgbaar. De concealer is bij enkele Kruidvat filialen verkrijgbaar.

x Daniëlle