Catrice Velvet Finish Concealer

Catrice Velvet Finish Concealer
Vanaf vorige week hebben enkele Kruidvat filialen een extra groot Catrice schap gekregen. Waar deze Velvet Finish Concealer onderdeel van is en natuurlijk heb ik hem ook aangeschaft. De Velvet Finish Concealer is een onderdeel van de Velvet Finish serie. Ook deze heb ik aangeschaft en daar vinden jullie binnenkort een review over. Ik doe het graag apart, omdat mijn mening over beide producten toch wel verschilt.

Catrice Velvet Finish Concealer
Concealer gebruik ik steeds meer en nu Catrice weer eens een leuke budget concealer heeft, was ik wel benieuwd geworden. De concealer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Namelijk 010 Velvet Ivory, 020 Velvet Rose en 030 Velvet Beige. Natuurlijk koos ik voor de lichtste kleur.

Catrice Velvet Finish Concealer
Op de verpakking heb ik niet veel aan te merken. Hij is simpel en strak vormgegeven. Niet iets heel bijzonders eigenlijk, maar wel leuk met de strakke roze letters. Je brengt de concealer aan doormiddel van het wel bekende sponsapplicatortje. Oftewel een flock applicator.

Catrice Velvet Finish Concealer
Deze concealer bevat hyaluronzuur, een herstellende formule met vitamine E, en B5, allantoïne en SPF 6. SPF 6 is niet veel, maar het is wel weer dat kleine beetje extra.

Catrice Velvet Finish Concealer
De concealer heeft een lichte kleur en hij is gelukkig licht genoeg voor mij! Nou, dat is al een wonder. Geloof me!

Catrice Velvet Finish Concealer
Boven zie je mijn gezicht zonder make-up en onder met enkel de Velvet Finish concealer. De dekking vind ik erg goed. Het is geen extreme verbazende dekking waardoor je huid in één keer helemaal egaal is. Toch vind ik hem prima voor een schooldag, het helpt wel om de onzuiverheden minder tot haast niet te laten opvallen. Als ik concealer gebruik, dan geeft dit altijd wel een fris en stralend resultaat.

Catrice Velvet Finish Concealer
De prijs van de concealer vind ik okee. Hij kost namelijk €4,59 en dat is jammer genoeg niet meer zo budget als dat we van Catrice gewend zijn. Naast deze Velvet Finish concealer is er ook nog een Velvet Finish Foundation en een Velvet Finish Poeder verkrijgbaar. De concealer is bij enkele Kruidvat filialen verkrijgbaar.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

27 Reacties

 1. 28 september 2014 / 08:58

  Mooie dekking en een fijn natuurlijk resultaat, ziet er echt goed uit!

 2. 28 september 2014 / 09:27

  Hij ziet er zeker wel goed uit vind ik als ik het zo zie!

 3. 28 september 2014 / 09:51

  Ik gebruik deze ook afgelopen dagen. Ik vind hem wel heel prettig, maar twijfelachtige kleur voor mij :)

 4. 28 september 2014 / 09:57

  Super budget is het inderdaad niet meer nee! Ik vind het resultaat wel erg mooi, niet te dekkend :-)

 5. 28 september 2014 / 10:16

  Ziet er goed uit! De foundation werkte voor mij ook goed dus ik denk dat de concealer ook wel fijn is voor me.

 6. 28 september 2014 / 10:28

  de prijzen gaan langzaamaan inderdaad buiten het budget bedrag >.< echt jammer!

  • Daniëlle
   Auteur
   2 oktober 2014 / 09:08

   Valt me op dat ze het heel sneaky proberen heb ik het idee. In het begin waren nagellakjes volgens mij al 50 cent goedkoper en elke keer werden ze weer 10 cent duurder.

 7. 28 september 2014 / 11:35

  Heel jammer dat Catrice de prijs opschroeft, maar ik vind hem er goed uit zien!

 8. 28 september 2014 / 11:47

  Zo jammer dat Catrice steeds minder budget wordt. Toch vind ik deze concealer wat minder dekkend dan ik had gehoopt, ik sla hem dus over. xxx Lucinda

 9. 28 september 2014 / 11:52

  Mooi effect. Ik vind de verpakking ook echt iets hebben. Jammer dat Catrice inderdaad alsmaar duurder wordt, echt budget kan je de nieuwe producten niet meer noemen..

 10. 28 september 2014 / 11:56

  Hij lijkt me wel fijn om te gebruiken. Jammer dat steeds de prijsje van Catrice steeds meer omhoog gaan, al blijven de producten wel goed! :)

 11. 28 september 2014 / 15:07

  Ik vind hem er goed uit zien, al denk ik dat hij voor mij te donker is!

 12. 28 september 2014 / 16:02

  De dekking ziet er best goed uit :D Hoe maak je toch zulke heldere foto’s? :D x

  • Daniëlle
   Auteur
   2 oktober 2014 / 09:07

   Eigenlijk vooral met werken op goede tijdstippen van de dag voor goed licht, maar ook met de instellingen van mijn camera. Heb je een spiegelreflex camera?

 13. 28 september 2014 / 16:56

  De prijs is inderdaad niet echt budget meer maar vind het resultaat wel erg mooi x

 14. 28 september 2014 / 17:21

  De dekking ziet er heel erg goed uit! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant voor Catrice. Jammer dat Catrice steeds duurder wordt.

 15. 28 september 2014 / 17:37

  Ziet er wel goed uit, jammer dat het niet meer zo budget is, vindt het wel een beetje prijzig! X

 16. 28 september 2014 / 22:06

  Ik vind het effect onder je ogen wel super fris! Ik snap wat je bedoelt met het feit dat Catrice niet meer zo budget is inderdaad. Maar vooralsnog vind ik de prijs wel oke ja. :) Fijne review!

 17. 29 september 2014 / 00:08

  De concealer dekt wel mooi, maar je hebt nauwelijks wallen joh! Ik dacht stiekem dat je het bij de eerste foto al op had, lovely skin heb je. :) De prijs is inderdaad niet meer Catrice-proof, maar de applicator vind ik wel amazing. Zo handig!

  • Daniëlle
   Auteur
   2 oktober 2014 / 09:06

   Dankjewel!! Op de foto valt het gelukkig wel mee, maar op sommige dagen dan is het toch echt wel een must.

 18. 29 september 2014 / 10:06

  Het effect is mooi! Jammer dat ie niet zo budget is

 19. 16 oktober 2014 / 02:39

  vind net als jij dat Catrice qua prijs niet echt heel budget meer is, bedoel qua prijzen gaat het vaak al richting bijv Rimmel London en bedoel, is de kwaliteit daarin tegen prima dan heb ik zo iets: prima, maar dat laat vaak nog wel wat ten wensen over bij Catrice, jammer, want het was zo een leuk merk.