weekvlog
Een eigen product uitbrengen, zilveren haarverf proberen, blogfoto’s maken en meer. In deze weekvlog geef ik je weer een kijkje in mijn leven en laat ik enkele dingen zien. Ook vraag ik jullie om feedback om een product wat ik uit wil gaan brengen. Dus plaats zeker een comment met jouw mening.

Bekijk hier de voorgaande weekvlog.

Eigen Product Uitbrengen

Aan het einde van de blog leg ik nog iets uit over een plan wat ik al heel lang heb. Geef zeker even in de comment je mening hierover. De opleiding Mediavormgever heb ik al een lange tijd afgerond en hierin heb ik ook al ruim 2 jaar in gewerkt. Uiteindelijk ben ik toch weer gaan studeren, maar toch kriebelt het nog om iets met vormgeving te gaan doen. Graag wil ik iets uitbrengen in de vorm van een planner, agenda, notitieboekje, speciale planner voor bloggers en/of youtubers, maar hoe en wat weet ik nog niet precies. Vandaar dat ik vraag om jullie feedback.