Op Facebook zag ik de afgelopen paar weken steeds vaker een video voorbij komen waarin vrouwen een stempel gebruikten om hun wenkbrauwen mee bij te werken. Door deze video’s werd ik erg nieuwsgierig en ging ik opzoek naar dit product. Vandaag review ik deze goedkope wenkbrauw stempel waarmee je binnen een paar seconden je wenkbrauwen kan bijwerken.

Nadat ik op internet had gezocht, kwam ik al snel uit op Aliexpress. In Nederlandse webshops heb ik weinig kunnen vinden, maar Aliexpress staat er vol mee. Ik bestelde bij een willekeurige verkoper omdat ik het idee had dat het vrijwel allemaal hetzelfde zou zijn. In totaal zijn er drie verschillende kleuren verkrijgbaar en twee verschillende soorten stempels. Ze hebben een blonde, donkerbruine en donkergrijze kleur qua poeder.


Het product zit verpakt in een luxe doosje. Helaas wel met enkel Chineese/Japanse tekst. Door middel van een Translate app waarbij je foto’s kan maken, heb ik geprobeerd te ontcijferen wat er staat, maar hier werd ik helaas niet wijzer van. Hoogstwaarschijnlijk kan het niet heel moeilijk zijn.


Het product zelf vind ik handig vormgegeven! Als je hem openmaakt zie je de grote pan met de poeder en een handige spiegel. Bovenin de verpakking zitten de twee stempels en er zit ook nog een klein kwastje bijgeleverd.


In bovenstaande video kan je zien hoe ik dit product voor de eerste keer gebruik. Daarin kan je precies zien hoe het mij afgaat en wat het resultaat is.Hier zie je de swatch van de poeder. De poeder zelf vind ik echt verrassend mooi. Hij is mooi gepigmenteerd, niet te warm van ondertoon en is ook wel redelijk stroef, iets wat ik zeker fijn vind bij wenkbrauwpoeders.


Hier zie je het verschil met mijn wenkbrauwen. Ik heb bij de tweede foto alles wel bijgewerkt met concealer. In de video kan je duidelijker zien wat het resultaat is.

Conclusie:

Eerlijk gezegd heb ik een beetje mixed feelings over dit product. Als je het onder de knie hebt en de vorm goed is, dan werkt het echt perfect. Helaas vind ik het toch nog vrij lastig om hem goed te kunnen plaatsen en is de vorm niet helemaal voor mij geschikt. Hierdoor ben ik toch nog wel even bezig om mijn wenkbrauwen bij te werken met concealer om ze weer mooi te maken. Misschien is het een idee om zelf de vorm bij te knippen of zelf een stempel te maken. Om deze reden zal ik dit product dan denk ik ook niet vaak gebruiken. Als het namelijk fout gaat, ben je zoveel meer tijd kwijt waardoor het sneller is om je wenkbrauwen uit de losse hand bij te tekenen.

Deze wenkbrauw stempel heb ik gekocht via Aliexpress voor een prijs van €2,96.