nyx frame tinted brow pomade
Sinds de tijd dat wenkbrauwen een ‘ding’ zijn geworden heb ik het idee dat de Anastasia Dipbrow Pomade één van de populairste producten is om je wenkbrauwen mee bij te werken. Meerdere merken hebben ineens ook zo’n Pomade in hun assortiment waaronder ook het merk NYX. Vandaag review ik voor jullie de NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade en laat ik weten wat ik ervan vind en of hij het geld waard is.

NYX is online verkrijgbaar bij de Douglas en Feel Unique. Daarnaast opent er binnenkort een NYX Store in Nederland, maar NYX is ook verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Van die laatste optie heb ik zelf gebruik gemaakt.

nyx frame tinted brow pomade
De NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Eerlijk gezegd, hadden er van mij wel meer kleuren opties mogen zijn. Zelf heb ik de kleur ‘Blonde’ gekocht. Deze heb ik vergeleken met mijn huidige Anastasia Dipbrow Pomade in Taupe en hij is toch wel een stukje lichter. Helaas kwam er geen andere kleur van NYX in de buurt. Dus van mij hadden er wel meer kleuren verkrijgbaar mogen zijn. In mijn geval is dit geen groot probleem wat je zo wel beter kunt zien, maar toch vind ik dat de keuze ruimer mag zijn.

nyx frame tinted brow pomade
NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade zit verpakt in een kartonnen doosje die opvallend een stuk groter is dan het potje zelf. Stiekem vind ik dit een beetje stom. Ik snap wel dat er zo meer informatie op het doosje past, maar zo lijkt het product zelf optisch ook groter. Op dit doosje is nog een before en after foto te zien. Onderop zijn nog de ingrediënten te vinden en achterop nog een korte gebruiksaanwijzing.

nyx frame tinted brow pomade
Het potje zelf ziet er leuk uit naar mijn idee. Het is een mat potje met een glimmende zwarte deksel. Hij ziet er misschien wel een tikkeltje goedkoop uit, maar dat is hij dan ook wel. Dit komt denk ik ook omdat het potje heel erg licht aanvoelt. Het potje lijkt heel klein, maar er zit maar liefst 5 gram in en dat is behoorlijk veel. Met mijn Anastasia Dipbrow Pomade van 4 gram doe ik inmiddels al meer dan 1,5 jaar.

frame swatch nyx blonde
Hier zie je de swatch van de kleur. De kleur is vrij koel van ondertoon en dat vind ik fijn. Persoonlijk hou ik namelijk niet van wenkbrauw producten met een warme ondertoon.

nyx frame tinted brow pomade
Hier zie je mijn wenkbrauwen zonder een product.

nyx frame tinted brow pomade
Hier zie je mijn wenkbrauwen met de NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade in de kleur Blonde. Ik heb het idee dat de kleur vergeleken met mijn haartjes iets te licht is, maar full face valt dit eigenlijk heel erg mee.

nyx frame tinted brow pomade
Hier zie je mijn gezicht full face met de NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade. De kleur matcht zoals je ziet er goed met mijn eigen haarkleur en lijkt daarnaast ook totaal niet te warm van ondertoon.

Ik ben erg verrast over dit product. Het bijtekenen gaat heel erg makkelijk. De Pomade is vrij zacht waardoor het makkelijk is om hem aan te brengen. Wel vervaagt hij daardoor ook makkelijker. Niet heel erg, maar daardoor blijft hij wel iets minder goed zitten. Met een spoolie is hij dan ook wel makkelijk te vervagen voor bij het aanbrengen. Persoonlijk zou ik over dit product nog wel een wenkbrauw gel aanbrengen zodat hij wat beter blijft zitten. Hij belooft daarnaast ook nog waterproof te zijn. Hij blijft inderdaad wel goed zitten na een regenbui en het is niet zo dat mijn wenkbrauwen ‘uitlopen’. Wel heb ik het idee dat ik meer van dit product nodig heb, dan van de Anastasia Dipbrow Pomade.

nyx frame tinted brow pomade

Conclusie NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade:

Uiteindelijk ben ik erg enthousiast over dit product! Hij brengt erg makkelijk aan, is mooi koel van kleur en ziet er mooi uit. Het product is makkelijk te vervagen, wat zo zijn voor- en nadelen heeft. Zo is het aanbrengen makkelijker voor als je foutjes maakt of geen harde lijnen wilt, maar heel precies werken wordt daardoor ietsjes lastiger. Ik ben erg tevreden over dit product en gebruik het inmiddels dagelijks.

De NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade is verkrijgbaar voor een prijs van €7,65 bij onder andere Douglas. Zouden jullie het leuk vinden als ik een vergelijkingsartikel zou maken met de NYX Tame & Frame, Anastasia Dipbrow Pomade en Essence Eyebrow Gel? Dit zijn 3 totaal verschillende prijs categorieën en daarom misschien extra leuk.