netflix kijktips blog origineel
Even afsluiten van de wereld met een kop thee en een avondje Netflix vind ik heerlijk om te doen. Netflix staat vol met goede series en films en dat maakt de keuze soms nóg lastiger. Vandaag deel ik met jullie 4 series en/of films die ik absolute Netflix kijktips vind.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Lees mijn vorige 4 Netflix kijktips in dit artikel.

netflix kijktips jane the virgin

Jane the Virgin

Nadat ik meerdere series had uitgekeken was het tijd voor een nieuwe. Zelf vind ik dit nog niet zo makkelijk eerlijk gezegd. Ik kom altijd heel lastig in een nieuwe serie en moet mezelf bijna dwingen om de volgende aflevering te kijken. Vaak zit ik er na een stuk of 5 afleveringen goed in en kan ik niet meer stoppen. Bij Jane The Virgin was dit anders. Direct na de eerste aflevering wilde ik al weten hoe het afliep. Jane The Virgin is echt typisch een meiden serie. Het gaat over een meisje wat maagd is, maar op een wonderlijke wijze toch zwanger is van haar baas en dat terwijl ze binnenkort gaat trouwen. Dit verhaal zorgt voor lekker veel drama en ik vind het heerlijk. De serie heeft me nog niet helemaal verslaafd geraakt zoals bij The Walking Dead, Prison Break en PLL en zal ook niet extreem favoriet worden. Toch vind ik het een toffe meiden serie als je daar echt van houd.

netflix aanraders no escape

No Escape

Voor wat meer actie en een leuke film die je met je vriend kan kijken vind ik de film No Escape heel erg leuk! No Escape gaat over een Amerikaans gezin die in Zuidoost-Azië zijn. Kort nadat ze er zijn worden ze geconfronteerd met een staatsgreep. Ze moeten op de vlucht voor hun leven wat veel spanning met zich mee brengt. Ik vind het zelf niet typisch een jongens film met extreem veel actie. Ik weet zeker dat heel veel vrouwen dit ook een geweldige film zullen vinden.

think like man

Think Like a Man (Too)

Als je zin hebt in toch meer een vrouwen film, dan vind ik Think Like a Man (Too) onwijs leuk. In deze film proberen vier vrouwen op basis van het advies in een bestseller boek hun relatieproblemen op te lossen. Alleen de mannen beginnen het door te krijgen. Om deze film kan je zeker goed lachen en daarnaast is er ook nog eens een deel twee.

dear john

Dear John

De film Dear John is al wat ouder, maar staat sinds kort wel op Netflix. Als je deze film nog niet hebt gezien, dan móet je die echt kijken. Als je tenminste van een romantische vrouwen film houdt. Dear John gaat over een stel waarvan John in het leger werkt. Om contact te houden schrijven ze elkaar met regelmaat brieven. Eens in de zoveel tijd komt John terug op bezoek bij zijn vriendin en (autistische) vader. Deze film laat mij iedere keer wel een traantje weg pikken. Het is echt een hele goede film!

Welke films/series raad jij aan? Wat zijn jou Netflix kijktips?