horloge kleiner maken
In deze video laat ik je zien hoe je heel simpel en snel je horloge kleiner kan maken. Hoogstwaarschijnlijk heb je alle items voor deze tutorial al in huis, wat het extra makkelijk maakt.

Bekijk de video op Youtube
Abonneer je op mijn kanaal

Benodigdheden horloge kleiner maken

Een horloge (maar natuurlijk!)
Een hamer
Een tang
Een naald (die eventueel kapot mag)

In 2014 heb ik ook een geschreven artikel gemaakt over het kleiner maken van je horloge. Dat artikel is nog steeds te vinden als je liever leest dan kijkt.

Youtube info

Hopelijk vond je deze video leuk om te zien. Elke dinsdag en donderdag om 15:00 komt er op mijn Youtube kanaal een nieuwe video online. Abonneren op mijn kanaal is volledig gratis en je wordt geüpdatet van de nieuwste videos. Als je nog suggesties hebt voor nieuwe videos, laat dat dan weten.

Wat vind jij van The Body Shop Shade Adjusting Drops Lightning? Zou je het kopen of laten lopen?