lipstick
Het ene moment schrijf ik bijna nooit wat over lipsticks en de volgende keer zie je er twee in een week. Tja die dingen gebeuren. Vandaag heb ik voor jullie weer een review en dit keer alweer van een rode lipstick. Dit keer is het een lipstick van Catrice.

lipstick
De lipsticks van Catrice staan altijd wel goed bekend. Een hele tijd geleden alweer is deze kleur aan de Catrice collectie toegevoegd. Het is een matte kleur en dat waren kleuren waar Catrice op dat moment nog niet veel van had. De verpakkingen van Catrice heb ik er altijd al wel goed uit vinden zien. Zwart, niet te veel poes pas en voelt fijn in de hand. Ook hebben de lipsticks van Catrice een paar leuke details. Het logo van Catrice staat in de lipstick gegraveerd en ook in de huls vind je weer twee keer het logo.

lipstick
lipstick
De kleur die ik heb is 260 It’s a Matt World. Deze zat destijds in het Trekpleister tasje. Waar je hier meer over kan lezen. Het is een leuke matte kleur die een beetje tussen rood en oranje in zit.

lipstick
lipstick
Hier zie je de swatch van de lipstick kleur. Het lijkt rood, maar de kleur neigt toch iets meer naar oranje. Hij is in ieder geval heel erg goed gepigmenteerd!

lipstick
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is echt een matte kleur en dat vind ik wel erg mooi aan lipsticks. Ik ben er nog niet echt achter wat voor rode kleur mij goed zal staan. Deze kleur heeft in ieder geval een beetje een warme ondertoon en dat vind ik wel mooi. Wel moet je opletten dat je je lippen goed scrubt en verzorgt want zoals je ziet kan je anders nog wat velletjes zien.

lipstick
lipstick
De vorige rode kleur vond ik wel echt mooi, maar dit is echt een rode/oranje kleur die ik mijzelf ook mooi vind staan. Sommige rode kleuren kunnen je onzuiverheden benadrukken, maar sommige doen juist het tegenovergestelde. Dat is wat deze voor mij doet. Ik ben in ieder geval fan! Ookal draag ik het niet vaak, als er een juiste gelegenheid voor komt dan is dit de rode kleur die ik ga dragen.

De lipstick blijft na een maaltijd nog heel erg goed zitten, maar na meerdere maaltijden en na wat uurtjes is het wel van belang om nog even bij te stiften.

lipstick
Ik vind het een hele mooie kleur voor bijzondere gelegenheden. Het is nog even wennen, maar de textuur van de lipstick vind ik wel erg fijn. Dus heb direct na het gebruiken van deze lipstick mijn andere Catrice kleuren uit de kast gehaald. Waaronder Frozen Rose, die iets beter bij mij past qua kleur. Ik ben in ieder geval fan!

Deze lipstick is te koop bij onder andere Kruidvat voor €3,99.

Wat is jou favoriete lipstick kleur?

x Daniëlle