best bekeken artikelen 2016
In 2016 stond mijn blog op een iets lager pitje. Toch schreef ik maar liefst 143 artikelen. Vorig jaar waren dit er maar liefst 302. Ik kan me indenken dat je vast niet alle 143 artikelen hebt gelezen. Daarom zet ik in dit artikel de 10 best bekeken artikelen van 2016 op een rij.

Hieronder vind je de top 10 best bekeken artikelen van Make Me Blush. Als je op de titel klikt dan opent het artikel zich. Het zijn de artikelen die alleen in 2016 geplaatst zijn. Artikelen uit voorgaande jaren worden nog steeds goed bekeken en halen sommige van deze artikelen in, maar dit is echt de top 10 van artikelen uit 2016.

best bekeken artikelen 2016

10. Make-up tafel inrichten en opruimen


Naast dat dit artikel in het rijtje ‘best bekeken’ staat, is het ook de best bekeken video van 2016. Ik plaats altijd mijn Youtube video’s op mijn blog en normaal gesproken wordt dat niet heel goed bekeken, maar in dit geval is het anders. Deze video staat maar liefst op plek 9! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het zelf ook een hele leuke video vind geworden.

best bekeken artikelen 2016

9. Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette


We blijven tot nu toe nog in de budget catagorie, want ook dit artikel van Catrice werd goed bekeken. Dit budget proof highlighter palette is prachtig en blijkbaar waren jullie hier ook heel nieuwsgierig naar. In deze review vertelde ik of het de moeite waard was om te kopen.

8 Essence Herfst Winter Assortiment Update


Dit artikel had ik niet verwacht in de top 10, maar toch staat hij erin. Zelfs de twee updates van Catrice staan nog op plek 11 en 12. Blijkbaar zijn jullie toch heel nieuwsgierig naar de producten. Daarnaast probeer ik zelf ook altijd zo snel als het kan deze update te plaatsen op mijn blog.

best bekeken artikelen 2016

7. Essence Assortimentsupdate Lente/Zomer


Ook de assortiment update van Essence staat tussen het rijtje met 10 best bekeken artikelen van 2016. Dat blijkt maar weer dat als de nieuwe collectie er binnenkort weer aankomt, dat ik dit jullie zeker moet laat weten.

best bekeken artikelen 2016

6. 13x de Leukste Beauty Adventskalenders


Dit jaar deelde ik voor het eerst een aantal leuke beauty adventskalenders. Ik had echt totaal niet verwacht dat deze zo goed bekeken zou worden. Het is eigenlijk een heel simpel artikel. Het leek me leuk om een aantal op een rij te zetten omdat er tegenwoordig zo veel soorten zijn en dat vonden jullie blijkbaar ook.

best bekeken artikelen 2016

5. Essence Shape Your Face Palette


Dit palette van Essence kwam uit het nieuwe assortiment. Veel mensen zochten er naar en ik was vrij snel met het plaatsen van deze review. Het is zeker een mooi palette.

best bekeken artikelen 2016

4. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation


In het begin van 2016 ging ik naar een heel leuk event van Max Factor en daar werd onder andere de nieuwe Facefinity foundation laten zien. Ik schreef hier een review over en nog steeds is hij groot favoriet. Ik gebruik hem op dit moment ook dagelijks.

best bekeken artikelen 2016

3. ColourPop Bestellen Nederland


In 2016 bestelde ik zelf voor het eerst bij ColourPop en aangezien het zo’n gedoe was, schreef ik er een artikel over. Heel veel mensen zochten hiernaar op Google en aan de reacties te zien heb ik veel mensen kunnen helpen.

best bekeken artikelen 2016

2. Catrice Allround Contouring Palette


Catrice bracht begin dit jaar wel een heel bijzonder product uit. Of nouja, niet direct heel bijzonder, maar het was compleet iets nieuws voor Catrice. Namelijk een Contour Kit met creamy producten. Toen dit palette uit was, schreef ik hier direct een artikel over en veel van jullie waren dus blijkbaar ook erg benieuwd.

best bekeken artikelen 2016

1. ColourPop Ultra Matte Liquid Lipsticks


Op de eerste plaats van dit artikel is een review van ColourPop beland. Het bleek maar weer dat jullie veel van budget proof producten houden. Ik kan in ieder geval verklappen dat er nog veel ColourPop reviews aan zullen komen!

Aan het eind van ieder jaar ben ik weer nieuwsgierig naar wat mijn best bekeken artikelen waren. Wat ik nu vooral terugzie is dat reviews nog steeds erg goed bekeken worden en dat vind ik leuk om te zien. Voor ieder artikel doe ik natuurlijk erg mijn best, maar van te voren weet ik nooit of iets een succes wordt of niet.

Nu ben ik nog naar één ding heel benieuwd. Welk artikel vond jij het leukst? Dat zou ik heel graag willen weten.