make-up nieuws geruchten geek
De afgelopen twee weken heb ik weer genoeg make-up nieuws & geruchten kunnen verzamelen. Ik laat je de nieuwe MAC x Caitlyn collectie, Kat von D Palette, Make-up Geek Liquid Lipsticks en nog veel meer zien! Dus als je nieuwsgierig bent, lees dan zeker verder.

make-up nieuws geruchten geek

Make-up Geek Liquid Lipsticks

Naast de nieuwe Make-up Geek lipsticks komt Make-up Geek ook met Liquid Lipsticks. Of eigenlijk zijn ze er al. De Plush lipsticks zijn verkrijgbaar met een silky matte finish en een creme finish.

make-up nieuws geruchten geek
De Plush matte zijn verkrijgbaar voor $12,- en bevatten 1.8 ml aan product. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren verkrijgbaar.

make-up nieuws geruchten geek
De Plush creme zijn verkrijgbaar voor $14,- en bevatten 3 ml aan product. In totaal zijn er 9 verschillende kleuren verkrijgbaar. bron foto’s

make-up nieuws geruchten geek

MAC x Caitlyn Jenner

Al eerder liet ik jullie een foto zien van een collectie die eraan gaat komen. MAC gaat namelijk in samenwerking met Caitlyn Jenner een collectie uitbrengen. Rond januari 2017 zal deze collectie online verkrijgbaar zijn. bron foto’s

make-up nieuws geruchten geek
Prijzen van de producten:

Cremesheen Glass – €21,00 – Beautifully Bare – mid-tone beige – Kindness – gold – Tolerance – mid-tone purple

Eye Kohl – €16,50 – Teddy – intense bronze

Mineralize Skinfinish – €31,00 – Compassion – cool brown

Lip Pencil – €16,50 – Whirl – dirty rose – Soar – mid-tone pinkish

Lipstick – €19,50 – Authentic Red – deep red (Cremesheen) – Rockit! – mid-tone beige (Cremesheen) – Understanding – hot red (Cremesheen)

Lash – €12,50 – 30 Lash

Powder Blush (Duo) – €30,00 – Buddy – mid-tone peach/ bronze

Eyeshadow – €18,00 – Worthy – rich plum (Velvet) – Malibu Bronze – ash brown + bronze (Veluxe Pearl) – Glowing Gold – metallic gold (Veluxe Pearl)

make-up nieuws geruchten geek

Kat von D Pastel Goth

Vorige keer liet ik al een sneak peek van een nieuw oogschaduw palette van Kat von D zien en deze keer kan ik nóg meer laten zien. Het palette is anders als ik verwachtte van te voren. Het zijn allemaal vrij felle gekleurde oogschaduws. Het zijn in totaal 8 matte oogschaduws. Het palette zal in Amerika vanaf januari verkrijgbaar zijn voor een prijs van $38,-. Helaas is Kat von D nog niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. bron foto

make-up nieuws geruchten geek

ABH x Nicole Guerriero

Anastasia Beverly Hills doet niet vaak aan samenwerkingen, maar voor 2017 is er één aangekondigd. Namelijk met Nicole Guerriero. Zij een een grote Amerikaanse beauty Youtuber met meer dan 3 miljoen abonnees.

Coming Spring 2017 ABH X @nicoleguerriero collaboration. Stay tuned for the reveal #anastasiabeverlyhills

Een video die is geplaatst door Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) op


Er zijn al foto’s geschoten voor de collectie, maar verder is er vrij weinig bekend. De collectie zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn van het voorjaar van 2017. Dat is dus al heel snel! bron foto

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: