MAC Lip Pencil Soar Review
Soms zie ik zelf nieuwe producten in de winkel die ik dan koop omdat ze me mooi lijken, maar ook heb ik al heel vaak make-up gekocht naar aanleiding van een review. Zo ook deze keer! Ik kocht, zonder dat ik hem ooit in het echt had gezien, het welbekende MAC Lip Pencil Soar. Deze kleur is zo enorm populair dat ik hem gewoon moest kopen!

MAC Lip Pencil Soar Review
Ik bestelde dit Lip Pencil door de Caitlyn Jenner Limited Edition, maar helaas kreeg ik de gewone variant opgestuurd. Na lang mailen met de klantenservice bleek de LE versie er niet meer te zijn helaas, maar heb ik hem toch gehouden.

MAC Lip Pencil Soar Review
De verpakking is typisch MAC en vind ik er mooi uitzien. Het potlood zit verpakt in een mooi doosje zoals alle producten van MAC dat zitten. Ik kan wel veel over de verpakking vertellen, maar een foto zegt meer dan woorden. Wel vind ik het enorm handig dat de achterkant van het potlood de kleur aanduidt. Zo kan je hem makkelijk onderscheiden.

MAC Lip Pencil Soar Review
Hier zie je goed de punt van het potlood. Het fijne eraan vind ik dat het potlood niet zo hard is. Als je een lijntje trekt, dan voelt dit heel comfortabel en zacht aan. Een hard lippotlood vind ik altijd vreselijk en dit vind ik dus heel fijn!

MAC Lip Pencil Soar Review
Hier zie je de swatch van het potlood. Het is een oudroze/mauve achtige kleur. Hij is mooi gepigmenteerd en heeft een matte finish.

MAC Lip Pencil Soar Review
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Er zit wat kleurverschil in de foto’s zie ik nu, maar de kleur komt het beste tot zijn recht op deze foto. De kleur doet mij trouwens enorm denken aan de MAC Lipstick in de kleur Mehr. Hij voelt comfortabel aan op de lippen, maar niet zo comfortabel als een matte lipstick van MAC. Hij is toch nét even iets stroever. Dat hij wat stroever/droger is, is ook wel te zien op de foto. Hij accentueert namelijk wel iets sneller de droge velletjes op je lippen. Je lippen scrubben van te voren is dus wel handig.

MAC Lip Pencil Soar Review
Hier zie je het potlood full face. Je kan hem natuurlijk op zichzelf dragen, maar je kan er ook een lipstick overheen doen. Op deze manier kan je dus een andere lipstick een soort andere kleur geven door MAC Lip Pencil Soar eronder te dragen. Dat vind ik dus wel heel leuk aan zo’n lippotlood. Ook kan je hier makkelijk een ombre effect mee creëren door Soar aan te brengen aan de buitenkant en een lichte lipstick aan de binnenkant. Ook ‘bloed’ deze lipstick niet, wat ik een groot pluspunt vind. Hiermee bedoel ik dat je je lippen strak kan omlijnen en hij niet in de textuur van je huid ‘loopt’.

MAC Lip Pencil Soar Review

Conclusie MAC Lip Pencil Soar:

Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit van dit lippotlood. Hij brengt fijn en makkelijk aan, blijft lang zitten en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken, is dat hij net wat stroever/droger is en minder comfortabel voelt dan een lipstick. Dit is dus zeker een goede aankoop geweest en ik ben er heel blij mee.

Het MAC Lip Pencil Soar is verkrijgbaar voor een prijs van €16,50 bij onder andere de MAC Webshop.