Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
Een goede concealer kan een wereld van verschil maken. Ik heb een geweldige concealer ontdekt die iedereen zou móeten hebben en ik vertel je waarom hij zo fijn is. In dit artikel vertel ik alles over de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer en laat ik het effect op mijn huid zien.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
In dit artikel review ik de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Deze concealer is geschikt voor donkere kringen onder de ogen en oneffenheden. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, waarvan ik de lichtste kleur in 010 Porcelain heb. Daarnaast belooft hij ook nog eens waterproof te zijn.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
De verpakking is simpel en typisch een verpakking voor een concealer. Ik vind hem er mooi uitzien en praktisch werken. Ik heb er dan ook niks op aan te merken.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
Op deze foto draag ik geen make-up. Zo zie je goed mijn donkere kringen en rode vlekjes in mijn gezicht.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
Hier zie je duidelijk het verschil op mijn gezicht. Links zie je de plekken die ik aanstip met concealer en rechts zie je het resultaat.


Hier zie je een duidelijkere foto van het effect. Boven draag ik geen make-up en onder enkel deze concealer. De concealer is wat dikker qua substantie dan ‘gemiddeld’, maar alsnog gaat het aanbrengen prima. Daarnaast heb ik persoonlijk ook geen last dat hij in de lijntjes gaat trekken.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
Hier zie je mijn gezicht met full face make-up waarbij ik dus ook de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer heb gebruikt. Ook heb ik op deze foto de Rimmel Match Perfection Foundation gebruikt.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review
Zoals je al kan zien is de ondertoon van deze concealer geel. Hij is gelukkig wel erg licht en in combinatie met foundation vind ik het effect het mooist. Zonder foundation vind ik de concealer toch wat te geel en te dekkend vergeleken met mijn gezicht. De dekking vind ik erg goed en het aanbrengen gaat prettig. De concealer blijft gedurende de dag heel goed zitten en is naar mijn idee ook echt waterproof.

Catrice Liquid Camouflage Concealer Review

Conclusie Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Deze concealer vind ik echt fantastisch. Het is de beste budget concealer die ik heb geprobeerd. Hij is heel goed betaalbaar, heeft een mooie dekking, is licht genoeg voor de hele lichte huid, blijft goed zitten en ziet er mooi uit. Eigenlijk heb ik er helemaal niks op aan te merken. Wel vind ik het jammer dat ze niet meerdere kleuren beschikbaar hebben en dan doel ik vooral op meerdere ondertonen. Deze concealer is namelijk opvallend geel van ondertoon en een concealer met een roze en neutrale ondertoon zou wel fijn geweest zijn.

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is vekrijgbaar bij onder andere Kruidvat voor een prijs van €3,59.