Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
Highlighter is naar mijn idee sinds 2016 populairder geworden. Hoe opvallender de glans, hoe beter. Veel merken komen daarom ook met highlighting producten. In dit artikel review ik de nieuwe Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen. Deze pen beloofd te zorgen voor énorm veel glans. Benieuwd of dat ook echt zo is?!

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
Deze Highlighting Pen komt uit het vernieuwde assortiment van Catrice. In totaal zijn er 2 kleuren verkrijgbaar namelijk: 010 Sleeping Beauty’s Rose en 020 Ready For Champagne!. Een hele warme en hele koele variant dus. In dit artikel review ik de tweede kleur.

Productinformatie: De Catrice Liquid Luminizer 020 Ready For Champagne! Strobing Pen met nauwkeurige applicator creëert prachtige highlights. De vloeibare textuur is verrijkt met kleine glansdeeltjes die het licht absorberen en reflecteren. Met deze pen komen je gezichtstrekken mooi uit en krijgt je teint een glamoureuze look.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
De verpakking is simpel, maar praktisch. Ik vind de glans op het etiket zelf wel heel mooi en toepasselijk gedaan. De highlighter kan worden aangebracht met een ‘kwast’ applicator. Je draait aan de onderkant en dan komt er bij het kwastje product uit. Persoonlijk vind ik dit wel een fijn systeem voor een vloeibare highlighter. Je kan hem hierdoor vrij nauwkeurig aanzetten.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
Hier zie je de swatch van de Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen op mijn arm. Wauw, wat een enorme sterke glans! De kleur is opvallend goud/champagne en dus ook warm van ondertoon. Persoonlijk vind ik hem echt prachtig eruit zien. Rechts zie je het effect geblend. Op de foto is het helaas wat lastiger om de echte glans te kunnen overbrengen.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
Links zie je mijn gezicht met foundation, maar zonder blush, bronzer en highlighter. De highlighter breng ik aan boven mijn foundation en poeder. Ze zeggen altijd dat je geen vloeibare producten over poeder aan mag brengen voor een minder mooi effect, maar in dit geval vind ik dat wel het beste. Als ik namelijk de poeder na de foundation en na de highlighter aanbreng, dan zie je natuurlijk lang zo goed het effect niet. Ik moet zeggen dat het mij bij dit product heel erg mee valt hoe ‘minder mooi’ het effect is als ik de vloeibare highlighter over poeder aanbreng. Zelf breng ik een paar kleine drupjes met het kwastje aan op mijn gezicht en dit blend ik met mijn vinger. Rechts zie je het geblende effect.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen
Hier zie je het effect van de Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen. Highlighter is wel wat lastig op een foto te krijgen. Het effect is dus in het echt veel sterker.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen

Conclusie Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen:

Deze highlighting pen is echt prachtig en doet wat hij beloofd. Persoonlijk ben ik niet zo heel erg van de vloeibare highlighters. Ik vind het wat lastig in gebruik, maar dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening en kan ik geen minpunten voor geven aan het product. Ik vind het vaak wat langer duren en je kan er sneller de fout mee in gaan. Om die reden pak ik hem niet extreem vaak. Als ik een keer een hele opvallende highlighter wil dan pak ik deze wel zeker. Het effect is namelijk wel veel sterker dan een poeder highlighter en je kan hem ook combineren met een poeder highlighter.

Ik vind het een prima product die doet wat hij beloofd en een prachtig effect geeft op de huid. Hiermee krijg je zeker een hele opvallende glow! Als je van vloeibare highlighters houdt, dan is dit echt een topper.

De Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen is verkrijgbaar voor een prijs van €3,99 bij onder andere Kruidvat.