1 april grappen beste leukste
1 april; de dag dat ik wat meer op mijn hoede ben dan normaal. Zelf ben ik geen held in het uithalen van grappen, maar ik trap er wel snel in. De onderstaande 1 april grappen van verschillende merken op internet hebben mij zeker aan het lachen gekregen. Ik deel de 11 leukste 1 april grappen van 2017.

Bekijk hier de 10 leukste 1 april grappen van 2016

Benefit Cosmetics Wenkbrauw Tool

Als eerst een leuke beauty gerelateerde grap. Hoe handig is het als je wenkbrauwen áltijd on fleek zijn? Benefit komt met de Arch-O-Matic. Dit apparaat zorgt voor brows-on-fleek wanneer jij dat wil! Er zou een instelling zijn voor elke wenkbrauwstijl. Het enige wat je zou moeten doen is op de knop drukken! Kon dit maar echt bestaan!

leukste 1 april grappen 2017

Gamma verf met Zwitsal geur

bron bericht – Dit zou ideaal zijn voor in de babykamer! GAMMA verf met de geur van Zwitsal. Ik denk dat veel mensen hier een voorstander van zouden zijn!

leukste 1 april grappen 2017

Essence Lipsticks met bijzondere geur

bron bericht – Essence komt met nieuwe lipsticks met wel hele bijzondere geuren en kleuren. Dit keer niet standaard aardbei of vanille, maar bijvoorbeeld hamburger of ketchup. Ugh, ik zou er niet aan moeten denken in de vroege ochtend.

Rookworsttaart van Hema

bron bericht – Hema lanceert een nieuwe vlaai: de rookworstvlaai. Dit zou een hartige vlaai zijn, gevuld met stukjes rookworst en een dun laagje hotdogsaus. Een hartige taart zou nog best lekker kunnen zijn denk ik, maar ook met rookworst?

leukste 1 april grappen 2017

Blond Amsterdam mokken voor linkshandigen

bron bericht – Eigenlijk hoef ik over deze grap niets te vertellen. Blond Amsterdam heeft namelijk speciaal een mok voor linkshandigen!

leukste 1 april grappen 2017

Chocomel Condoom

bron bericht – Er is veel om gevraagd en daarom komt Chocomel dus met de Chocomel condoom.

leukste 1 april grappen 2017
Tof bedacht, maar eigenlijk vind ik deze reactie wel net zo leuk als de grap zelf.

Coolblue Pakketvertrager

bron bericht – Coolblue doet er normaal gesproken alles aan om het pakketje zo snel mogelijk in huis te krijgen, maar nu doen ze het andersom. Omdat het namelijk al zo snel in huis is, kan je je er moeilijk op verheugen. Daar is een oplossing voor. Met de optie CoolBlue pakketvertrager bestel je vandaag en heb je het ooit in huis. Kijk maar gewoon de video, dat maakt het veel leuker! Daarnaast vind ik de extra ‘1 april’ grap in de video ook heel leuk bedacht!

Google Wind

bron bericht – Vanaf 1 april 2017 is het alleen nog maar mooi weer in Nederland. Google komt namelijk met Google Wind. Bekijk de video maar, dan begrijp je het direct.

leukste 1 april grappen 2017

Belvilla – betalen per minuut

bron bericht – Waarom voor iets betalen als je het niet gebruikt? Bij Belvilla kan je vanaf 1 april een vakantiehuis betalen per minuut.

Vera Camilla Tatoo

bron bericht – Vera Camilla heeft wel een hele bijzondere tattoo gezet. Ze plaatst al 8 jaar lang video’s op YouTube en het was tijd om dit te vereeuwigen.

New York Pizza Pizza Movie Box

bron bericht – New York Pizza heeft vana 1 april wel een hele bijzondere pizzadoos. Je kan namelijk ideaal Netflix kijken terwijl je je pizza eet, maar dan gewoon in de doos!

Mijn persoonlijke favorieten van dit jaar zijn toch wel die van Coolblue, Blond Amsterdam en Benefit. Welke goede 1 april grap heb ik nou gemist en welke vond jij het leukst?