make-up nieuws
Het is weer eens tijd voor een artikel vol met verschillende make-up nieuws en geruchten. In dit artikel deel ik officiële nieuwtjes op het gebied van make-up, maar ook geruchten van (gelekte) foto’s. In dit artikel komen onder andere de merken Too Faced, KKW, Ofra en Becca voor.


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Geen zin om te kijken? Lees dan alles hieronder. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Make-up Nieuws: OFRA x NIKKIE TUTORIALS

De nieuwe Nikkie Tutorials ‘Glow baby, glow’ collectie van Ofra is nu ook verkrijgbaar bij Boozyshop! Gebruik de code NIKKIE voor extra korting! Nikkie is weer een samenwerking aangegaan met Ofra Cosmetics en daar zijn bovenstaande producten uitgekomen. De collectie bestaat uit de volgende producten:


Liquid Lipstick Dutchess – €17,95
Highlighter Glazed Donut – €29,95
Highlighter Glow Goals – €29,95
Highlighter Blind the Haters – €29,95


Ik ben zelf ontzettend nieuwsgierig naar de producten. Ze zien er echt prachtig uit!

Fenty Beauty

Dit nieuws heb je hoogstwaarschijnlijk niet gemist. Zo wel: Rihanna is met een eigen make-up collectie gekomen genaamd Fenty Beauty en eindelijk zijn de producten verkrijgbaar. De producten zijn voor ons het meest makkelijk verkrijgbaar via de Sephora. Je kan ze bestellen bij Sephora.com, maar voordeliger is om dit te doen via Sephora.fr.


De collectie bestaat uit onder andere highlighters, kwasten, 40 kleuren foundations en nog veel meer. Ik ben er ontzettend nieuwsgierig naar geworden.

Make-up Nieuws: Becca Cosmetics Holiday 2017

Voor de feestdagen komt Becca Cosmetics met een Limited Edition Eyeshadow palette genaamd Apres Ski met de 7 best verkochte Shimmering Skin Perfector Highlighters. De kleuren die erin zitten zijn: Pearl, Rose Quartz, Moonstone, Opal, Topaz, Toasted Marshmallow en Hot Cocoa. 
Het palette zal $45,00 gaan kosten en is op dit moment al verkrijgbaar bij Sephora.com voor VIB Members. In oktober komt dit palette misschien ook naar Cult Beauty.

KKW Beauty Contour en Highlight Kits

Alweer een tijdje geleden is er een nieuw product van KKW Beauty gelanceerd, namelijk het Poeder Contour & Highlight Palette. Op dit moment is het palette uitverkocht, maar binnenkort wordt het hoogstwaarschijnlijk weer aangevuld. Het palette is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar en je krijgt er een kwast bij geleverd. Het palette is verkrijgbaar voor een prijs van $52,-.

Huda Beauty Desert Dusk Palette

Huda Beauty komt met een nieuw oogschaduw palette, namelijk het Desert Dusk Palette. Het palette bevat 8 Matte kleuren, 6 Pressed Pearls, 3 Duo-Chrome Topper en 1 Pure Glitter. 18 september 2017 komt dit palette uit bij onder andere Cult Beauty. Dit is voor ons Nederlanders de makkelijkste manier om Huda Beauty te bestellen.

Too Faced Chocolate Gold Palette

Too Faced is lekker druk bezig de afgelopen tijd. Er zijn nu namelijk foto’s te zien van een nieuw palette genaamd Too Faced Chocolate Gold. De verpakking doet mij heel erg denken aan de I Heart Make-up Dupes. De kleuren vind ik er persoonlijk een verrassend en bijzonder uitzien. Helaas heb ik nog niet meer informatie over de prijzen of de lancering.

– Lees ook: Catrice Assortiment Update herfst – winter 2023