Make Me Blush Danielle
Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is weer maandag en vandaag staat er een nieuwe Dear Diary online. Afgelopen week was weer een lekkere maar ook drukke week. Kijk je mee naar deze Dear Diary?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Nederlandse beautyblog
De week begon gezellig, want ik ging met mijn vriend naar Assen toe. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien vanwege ons werkrooster wat niet op elkaar aansloot. We hebben lekker geluncht in Assen en zijn nog even de stad in geweest.

Ook heb ik weer lekker gesport in de sportschool. Ik wilde ook nog twee keer gaan hardlopen, maar helaas heb ik dat niet goed gepland en is het erbij ingeschoten.

Nederlandse blog
Op woensdag was ik tourist in eigen stad. Mijn moeder werkt op een middelbare school en had een excursie gepland staan in Wildlands. Vanwege de coronamaatregelen zijn er andere regels. Ze vroeg of ik mee wilde gaan om de vragen van de excursie te controleren. Ik was al +/- 3 jaar niet meer geweest, dus het was wel weer even leuk om langs te gaan!

persoonlijke blog

Melkopschuimer

Sinds kort heb ik een melkopschuimer gekocht en ik kan er echt van genieten. Ook is de vaste prik in de avond voor mij echt Love Island kijken. Kan daar zo van genieten.

Verder heb ik nog een nieuw spel voor de Playstation gekocht voor mezelf en eventueel samen te spelen. Ik hou er echt van om af en toe een simpel spel te spelen waarbij je niet veel hoeft na te denken. Ik kocht het spel ‘Moving Out‘, wat wel veel lijkt op het spel Overcooked en daar ben ik helemaal weg van. Alleen heb ik die inmiddels helemaal uitgespeeld, dus zocht ik iets nieuws.

dear diary foto's
Ook was het weer tijd voor veel colleges thuis. Het is echt heerlijk dat ik bijna geen reistijd meer heb, maar ben wel een stuk minder gemotiveerd om te studeren. Ik doe echt omdat het moet, maar vind de colleges zo niet meer heel leuk. Ik had heel veel luistercolleges waarbij we niks hoefden te zeggen en onze webcam uitmoest. Perfect om even te multitasken en mijn nagels bij te werken.

De gezonde dosis er ook weer bij. Al had ik iets te veel fruit geschild deze keer.

foto blog Nederland
Toen ik in de stad was heb ik nog een nieuwe jeans gekocht bij de H&M, een mooie Mom jeans met scheuren.

Ook keek ik nog naar een nieuwe monitor. Nu ik zo veel thuis werk, merk ik dat mijn laptopscherm wel erg klein is en ik graag iets groters wil. Dus even in het echt aan het kijken hoe groot 27 inch nou daadwerkelijk is. Of dat ik misschien toch genoeg heb aan 24 inch. Of misschien is een wide monitor wel fijn. Ik vind het heel lastig kiezen!

dear diary
Ik brandde mijn nieuwe geurkaars van de Action die heerlijk ruikt naar Appel Caramel. Echt een aanrader! Ik heb hem in mijn Action shoplog laten zien.

Sommige docenten zijn heel creatief met de online lessen. Hier hadden we een bord en gingen we groepjes maken. Je kan het al zien aan de drukte van alle cursors. Het was chaos, maar wel heel leuk om te zien!

dear diary
Donderdag moest ik voor een cursus naar school toe. Het was wel even wennen om met een mondkapje te reizen en ook op Windesheim was alles met looproutes afgezet.

In de middag zag ik dat mijn pakketje was gekomen; de Rituals Adventskalender. Kan niet wachten om hem uit te gaan pakken! Je ziet hem snel voorbij komen op YouTube.

— Lees ook: Dear Diary #4

Aankomende week heb ik veel vrije momenten, ga ik kijken voor een nieuwe camera en ga ik voor het eerst bloed doneren. Ik ben onwijs benieuwd hoe alles gaat lopen.

Wat ga jij doen deze week?