keune sun shield shampoo review zomer
Alle zon, het vele zwemmen in zout water en de hitte doen niet veel goeds voor je haar. De Keune Sun Shield-serie beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. In dit artikel review ik de Keune Care Sun Shield Shampoo en Conditioner.

keune sun shield shampoo review zomer
De verpakkingen vind ik er leuk en ook vrij bijzonder uitzien. Het zijn twee witte tubes in een bijzondere vorm en met een handige dop die je met je vinger open kan klikken om makkelijk te kunnen doseren. De essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen en herstellen het haar.

keune sun shield shampoo review zomer

Care Sun Shield Shampoo – 300 ml -€16,75

Dit is een milde shampoo die onbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. Deze shampoo bevat provitamine B5 en een antichloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. De shampoo geeft mijn haar een fris en schoon gevoel. Ook schuimt deze shampoo goed en dat vind ik persoonlijk fijn.

keune sun shield shampoo review zomer

Care Sun Shield Conditioner – 250 ml -€17,50

Dit is een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter in deze conditioner zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De UV-filter in het product beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon. Beide producten ruiken naar mijn idee echt heerlijk. De geur vind ik lastig te omschrijven, maar een lichte soort vanille geur is het eerste wat in mij opkomt.

Conclusie Keune Sun Shield

Eerlijk gezegd vind ik het wel lastig te zeggen of het helpt tegen alle schadelijke factoren die genoemd worden. Zoiets vind ik toch lastig te controleren, maar het idee dat de producten zoveel bescherming bieden vind ik in ieder geval al fijn. Ook merk ik in de zomermaanden altijd dat mijn haar er wat sneller vet uit gaat zien en ik heb het idee dat dat met deze shampoo daadwerkelijk minder is. De combinatie van de Shampoo en Conditioner laten mijn haar in ieder geval zacht en verzorgd aanvoelen en dat vind ik al heel belangrijk.

De producten van Keune zijn verkrijgbaar via verschillende webshops zoals Haarwereld. Via deze website kan je een salon in de buurt vinden die Keune verkoopt.

De producten uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.