1 april grappen 2019
1 april; de dag om iedereen voor de gek te houden en zo denken bedrijven daar ook over. Tientallen bedrijven houden ieder jaar weer klanten voor de gek met bijvoorbeeld nieuwe lanceringen. Hier lees je 10x de leukste 1 april grappen van 2019. Van 2016 – 2018 heb ik op Make Me Blush ook de leukste 1 april grappen van die tijd gedeeld. Lees hier het artikel van de leukste 1 april grappen van 2018.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Waterijsje van Bar-le-duc

Waterijsjes zijn al gezonder dan bijvoorbeeld softijs, maar deze variant bevat helemaal geen calorieën.

Chocomel Bruisballen

Met deze Chocomel bruisballen kan je direct een slokje drinken terwijl je in bad zit. Heerlijk in een bad met een chocomel bruisbal.

Domino’s Supermarkt Pizza

Vers en handgemaakte pizza’s nu ook in de supermarkt. Leuk feitje is dat Scherzo vertaald naar Nederlands ‘grap’ betekent.

Etos Botox doe het zelf pakket

Vond je botox prijzig?! Dat is vanaf 1 april opgelost via Etos met deze Botox doe-het-zelf pakket.

Hema Dierenpark

Hema en Ouwehands Dierenpark hebben dezelfde eigenaar, dus waarom dan niet samenwerken. Op 1 april opent Hema Dierenpark. Vanaf nu kan je dus lekker tompoucen en rookworsten eten in de dierentuin.

Aldi Schultenfrau

bron bericht – Ze komt eraan: SchultenFrau, ons bier voor échte vrouwen! Geen SchultenBrau, maar SchultenFrau. In een bijpassende roze verpakking.

New York Pizza 3D Pizza Printer

Lekker makkelijk en snel een pizzaatje printen in de 3D Pizza Printen van New York Pizza, klinkt ideaal toch?!

Coolblue Pakketje

Omdat bijna alle producten van CoolBlue een stekker hebben, kan je nu direct met de blauwe doos met zonnepanelen je product opladen.

Dynaplus Hoekschroeven

Lastig om met je schroef net om de hoek te komen met je schroefmachine? Perfecte 90-graden hoek en TX-aandrijving voor gemakkelijk inschroeven.

Pathé 3D Lenzen

Geef toe; die 3D brilletjes zitten niet altijd even lekker en het is altijd even wennen. Hoe makkelijk zou het zijn als je gewoon met 3D lenzen een film kan gaan kijken?

Wat vond jij één van de leukste 1 april grappen van 2019?

— Lees ook: Sieraden cadeau doen voor Valentijnsdag