Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Make-up Studio is gekomen met een nieuwe collectie genaamd Make-up Studio Misty Romance. De collectie bestaat uit vijf verschillende producten en vandaag review ik drie verschillende producten uit deze collectie.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview

Make-up Studio Lumiere Highlighting Powder in Mystic Desert

Als eerste heb ik hier de Lumiere Highlighting Powder in de kleur Mystic Desert. De verpakking vind ik er al prachtig uitzien. Je kan makkelijk zien wat voor soort kleur je in je handen hebt door het transparante deel, maar hij ziet er ook weer luxe uit door de mat zwarte details.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Het is baked highlighter zoals je kan zien. Je ziet daardoor ook dat de kleur in de pan niet helemaal egaal is.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Hier zie je de kleur nog eens goed. Het is echt een warme gouden kleur. Erg mooi!


Hier zie je de swatch van de highlighter.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Op deze foto heb ik de highlighter aangebracht boven mijn blush. Ik vind hem er echt prachtig uitzien! Zoals jullie misschien weten hou ik echt van highlighters met een mooie glans in plaats van veel grove glitters en die glans heeft deze highlighter. Je kan hem eventueel opbouwen voor een extreme glans.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview

Make-up Studio Creamy Kohl Pencil White

Het volgende product is dit witte oogpotlood. De verpakking is weer helemaal in de stijl van Make-up Studio en persoonlijk vind ik het heel handig dat de achterkant een wit gedeelte heeft. Zo kan je hem makkelijk onderscheiden van je andere oogpotloden.


Hier zie je de swatch van het potlood. De kleur is intens wit. Het potlood is wel creamy wat fijn is met aanbrengen, maar aan de andere kant is hij ook weer heel stroef. Daar bedoel ik mee dat je hem lastig kan uitvagen op je huid. Dat maakt hem dus heel geschikt voor op je waterlijn. Een mooi potlood dus voor een open oogopslag.

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview

Nail Colour Cloudy Blues

Als laatste heb ik nog deze nagellak. Toen ik deze kleur voor het eerst zag dat ik dat het een mooie lichte blauwe/grijzige kleur was. Toen ik beter keek zag ik dat er nog een bijzondere glans doorheen zat. Dat maakt hem een stuk specialer!

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview
Hier zie je de kleur op mijn nagels. Op het eerste oog is het ook een lichte blauwe/grijzige kleur, maar als je in bepaald licht kijkt dan zie je echt de bijzondere glans naar voren komen. Erg mooi! Je kan het ook al een beetje bij de overbelichte delen op de nagel zien. De nagellak was qua houdbaarheid bij mij ‘normaal’. Het ligt natuurlijk aan de activiteiten die je verricht, maar na vier dagen haalde ik hem eraf.In de twee bovenstaande video’s heb ik ook de producten laten zien. In de tweede video heb ik onder andere de nagellak op en zie je hoe ik de highlighter gebruik. Op het bewegende beeld kan je de glans ook erg mooi zien!

Make-up Studio Misty Romance Stapelreview

Conclusie Make-up Studio Misty Romance

Mijn persoonlijke favoriet is absoluut de highlighter! Die vind ik er echt prachtig uitzien en gebruik ik inmiddels dagelijks. Het witte potlood vind ik ook erg mooi en blijft goed zitten. Toch had ik het persoonlijk iets mooier gevonden als deze niet spierwit was, maar iets meer beige of roze kleurig. Dat vind ik er dan toch net wat natuurlijker uitzien op de waterlijn dan wit. Naast deze producten is er ook nog een oogschaduw trio en een lipstick verkrijgbaar in deze collectie.

De Make-up Studio Misty Romance producten zijn verkrijgbaar in de webshop en in de Make-up Studio winkels in Amsterdam (Heiligeweg 31 en Rozengracht 101-103), Eindhoven (Heuvel Galerie 169) en Den Haag (Venestraat 8-10).

De producten uit dit artikel heb ik mogen ontvangen ter review. Mijn mening is altijd eerlijk. Lees de disclaimer.