Urban Decay Troublemaker Mascara
Een mascara die super-fat, super-long & sex-proof belooft te zijn, klinkt al heel goed! Vandaag review ik de nieuwe Urban Decay Troublemaker Mascara. Dé mascara in mijn stash met werkelijk waar de mooiste verpakking, maar geeft hij ook de mooiste werking?! Vandaag review ik deze nieuwe mascara en laat ik weten wat ik ervan vind.

Urban Decay Troublemaker Mascara
Normaal gesproken vind ik de verpakkingen van mascara’s altijd een beetje saai, maar zoals ik al zei is dit naar mijn mening de mooiste mascara in mijn stash. Urban Decay heeft zeker hun best gedaan! De huls is transparant met daaronder een mengeling van allerlei kleuren zoals je kan zien. De dop bevat nog het logo ingegraveerd. De mascara zit ook nog verpakt in een doosje met dezelfde bijpassende kleuren. De Urban Decay Troublemaker Mascara liet ik trouwens al eens zien in een video, waar ik hem trouwens ook draag!

Volgens Urban Decay geeft de Troublemaker mascara een verlengend effect, 13,7 keer meer volume en separeert hij de wimpers. Het borsteltje moet ervoor zorgen dat iedere wimper bedekt is met een intens zwarte kleur.

Urban Decay Troublemaker Mascara
Hier zie je het borsteltje van de mascara. Hij bevat korte en wat langere kunstogen ‘haartjes’. Het borsteltje is niet te klein en niet te groot en brengt daardoor makkelijk aan. Het borsteltje zorgt er ook heel goed voor dat mijn wimpers mooi gesepareerd worden.

urban decay troublemaker mascara
Hier zie je het effect van de mascara op mijn wimpers. Op de bovenste twee foto’s draag ik geen mascara en op de onderste twee de Urban Decay Troublemaker mascara. Ik zal alvast vertellen dat ik persoonlijk het effect niet zo mooi vind overkomen dan dat het in het echt is. Het effect in het echt vind ik namelijk werkelijk waar prachtig en heb ik oprecht nog nooit bij een andere mascara gezien. Mijn wimpers zien er voller uit, maar hij separeert mijn wimpers vooral heel goed. De mascara klontert absoluut niet en je kan het effect erg goed opbouwen. Met één laagje heb je een subtiele dekking voor overdag, maar met twee of drie laagjes krijg je een mooi volumineus effect voor the night. Voor een mooi effect met meerdere laagjes ben ik wel wat langer bezig dan een gemiddelde mascara, maar dan krijg je het prachtige effect ervoor terug. Het lijkt namelijk soms net alsof ik nepwimpers draag omdat de wimpers zo mooi gesepareerd worden. Alleen de lengte die nepwimpers geven zit er dan niet bij, maar met een wimperkruller kom je dan al een heel eind.

Urban Decay Troublemaker Mascara

Conclusie Urban Decay Troublemaker Mascara:

Volgens mij is mijn mening inmiddels vrij duidelijk. Ik vind dit oprecht een geweldige mascara! Hoe deze mascara mijn wimpers separeert heb ik nog niet eerder gezien. Mijn wimpers krijgen daarnaast ook nog eens heel veel volume. Ik gebruik de Urban Decay Trouble mascara nu al enkele weken en kan hem je absoluut aanraden!

Urban Decay Troublemaker Mascara
De Urban Decay Troublemaker Mascara is verkrijgbaar via Ici Paris XL bij de winkels die Urban Decay verkopen en in de webshop voor een prijs van € 27,50. Daarnaast is de mascara ook nog verkrijgbaar als travel size voor € 15,- of als set met de 24/7 Eye Pencil voor € 39,50.

Het product uit dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees daarvoor de disclaimer.