Bummer! Urban Decay haalt dit product uit het assortiment

urban decay naked korting
Urban Decay is voor veel mensen toch wel hét merk als het aankomt op bijvoorbeeld oogschaduw. Ze hebben natuurlijk allemaal prachtige producten, maar de Naked reeks is toch wel de meest bekende van Urban Decay. Helaas is er slecht nieuws. Het merk heeft besloten om het Naked palette uit de schappen te halen, dus wees er snel bij als je hem nog wil!

Urban Decay lanceerde dit palette in 2010 en het werd enorm populair. Na het Naked palette, kwam er nog een Naked 2, Naked 3, Naked Smoky, Naked Heat en natuurlijk alle basic varianten van deze paletten. Gelukkig stoppen ze niet met de hele reeks, maar het eerste Naked palette gaat helaas uit de schappen.


Urban Decay heeft het verlies gedeeld op hun Instagram account en er zijn veel mensen die hiervan balen. Ik ben benieuwd waarom ze deze keuze hebben gemaakt, want ik denk dat dit toch wel een musthave is die we niet zouden willen missen. Wie weet komt er in de toekomst iets moois vergelijkbaars voor terug. Anders hebben we natuurlijk nog altijd de andere Naked palettes nog.

Urban Decay stopt met verkoop van het Naked palette

Op dit moment is het palette in sommige landen verkrijgbaar met 50% korting, of dit ook in Nederland zal gebeuren, is nog niet bekend. Zodra ik meer hierover weet, zal het zeker gedeeld worden. Mocht het wel zo zijn, dan is het natuurlijk een mooie kans om het palette nog te bemachtigen als je hem nog niet hebt, of om in te slaan.

Urban Decay sluit in ieder geval zelf af met een begrafenis, kijk zeker even deze video:

Persoonlijk heb ik het Urban Decay Naked palette nog niet in mijn bezit, dus daar moet echt verandering in gaan komen!

Bron foto 1

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

  1. 25 augustus 2018 / 10:44

    Ik had dit al gehoord en ik snap het echt niet! Zelf heb ik best veel palettes van Urban Decay, maar van de Naked varianten heb ik Naked en Naked 2 nog niet. Ik twijfel of ik hem nu moet aanschaffen; als er 50% korting op zou zitten zou ik het zeker doen, maar anders vind ik het toch jammer om een palette te kopen waarvan ik weet dat die niet meer te koop gaat zijn. Een review heeft dan ook nog maar weinig nut.

  2. 25 augustus 2018 / 21:59

    Ik vind dit dus echt zo mega jammer! Ik vind deze echt de aller mooiste van heel de Naked lijn en mijne is al best wel behoorlijk ver op. Mocht hij in de sale gaan zou ik hem zeker even inslaan!

  3. 26 augustus 2018 / 13:07

    oh noooooo :o ik had hier nog helemaal niets over gehoord! gelukkig dat de naked 3 blijft, dat is echt mijn go to palette :)