Wereldkaart canvas online bestellen review
Schilderijen kunnen naar mijn idee hét verschil maken voor je interieur. Tegenwoordig zie je vaak in een interieur een wereldkaart aan de muur hangen. Een mooie kaart om even bij weg te dromen wat je volgende bestemming moet worden. In dit artikel laat ik mijn bestelde wereldkaart zien.

Ik besteld via de webshop WereldKaarten.nl dit grote canvas. Deze webshop is onderdeel van FotoCadeau en zij hebben een enorm assortiment. Je kan hier bijvoorbeeld ook kiezen voor foto op aluminium, foto’s op kussen, fotobehang en ga zo maar even door. Ook de webshop WereldKaarten.nl heeft een groot assortiment, maar dan in het thema met (je raad het al) wereldkaarten.

Wereldkaart canvas online bestellen review
Ze hebben meer dan 100 designs van wereldkaarten die door hun ontworpen zijn. Daarnaast kan je ze ook laten drukken op veel verschillende materialen. Zo kan je bijvoorbeeld een wereldkaart hebben op aluminium, plexiglas, prikbord, schoolplaat en ga zo nog maar even door. Daarnaast zijn er ook enorm veel verschillende thema’s. Zo zijn er speciaal wereldkaarten voor kinderen, kaarten met dieren, kaarten met tekst, historische kaarten en meer.

Wereldkaart canvas online bestellen review

Historische Wereldkaart

Zelf koos ik voor een historische kaart op canvas met zachte tinten. Ik vind deze zachte tinten heel mooi voor in mijn interieur met het bijpassende groene behang. Ik koos graag voor een realistische kaart waar ook echt de landen op staan met tekst.

De kwaliteit van het canvas vind ik heel mooi. Alles is heel scherp en duidelijk en je kan de teksten ook van dichtbij goed lezen. De kleuren zijn heel zacht en niet echt levendig, maar dat is natuurlijk de stijl van het canvas. Ik vind de kleuren in ieder geval een erg mooie toevoeging geven in mijn interieur. Er zijn enorm veel verschillende formaten te kiezen. Zelf koos ik voor 120 bij 80 cm.

Wereldkaart canvas online bestellen review
Dit canvas met historisch design in zachte tinten van 120 x 80 cm is verkrijgbaar voor een prijs van € 119,95 en is verkrijgbaar via de webshop WereldKaarten.nl. De wereldkaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 9,95 en er zijn ook speciale kaarten voor steden verkrijgbaar.

Het product uit dit artikel heb ik ontvangen van WereldKaarten.nl, maar dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.