make up stash
In deze video laat ik mijn volledige make-up stash zien. Al ongeveer twee jaar heb ik geen make-up stash meer gefilmd en ik vond het hoog tijd om dit te laten zien aangezien er veel veranderd is.


Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om geen video meer te missen.

ORGANIZERS:
Aliexpress Blush Organizer
IKEA Godmorgon Organizer. Helaas op internet alleen in de donkere kleur
Aliexpress Lipstick Organizer
Sostrene Grene Organizer
5five Organizers Medium & Small Selena

Hoe het allemaal begon

Zoals je waarschijnlijk wel kan raden, houd ik enorm van make-up. Sinds ongeveer 2010 ben ik begonnen met make-up en iedere keer kwam er steeds meer en meer bij. Ik begon met een toilettasje, daarna toen kreeg ik een groot vak in een badkamerkastje. Uiteindelijk kocht ik het welbekende Helmer kastje van de Ikea en daarvan namen drie lades het kastje bezet met mijn make-up. Inmiddels is het dus uitgegroeid naar drie grote Alex kastjes van de Ikea vol met make-up. In mijn make-up stash van 2017 heb ik nog maar twee kastjes, inmiddels is dit uitgegroeid tot drie volle kastjes.

Waarom zo veel make-up?

Je kan zeker zeggen dat ik meer make-up heb dan een gemiddelde vrouw. Veel make-up heb ik zelf gekocht omdat ik een zwak heb voor nieuwe Limited Editions en omdat ik het gewoon leuk vind. Daarnaast als ik wil spelen met make-up en ik wil groen gebruiken, dan wil ik ook genoeg keuze hebben voor groene oogschaduw. Natuurlijk heb ik ook een heel groot deel van mijn make-up gekregen voor mijn blog en YouTube en meestal komt het dan direct in mijn stash terecht of geef ik het weg aan familie of het goede doel. Na al die jaren is het enorm opgestapeld en is het hele verzameling geworden. Gelukkig neemt make-up niet heel veel ruimte in en ben ik nog steeds blij met alles wat ik heb.