notino Gucci bloom review
Nog niet vaak heb ik een parfum gekocht naar aanleiding van een sample, maar deze sample heeft dit doen veranderen. Ik kreeg bij een gekocht product een Gucci Bloom Acqua di Fiori monster. Deze geur vond ik zo lekker dat ik hier een grote flacon van móest hebben! In dit artikel review ik de Gucci Bloom Acqua di Fiori en vertel ik wat meer over de verkrijgbaarheid van dit parfum.

notino Gucci bloom review

Verpakking

De verpakking van het parfum is eigenlijk heel simpel, maar dit heeft naar mijn idee ook wel iets. Het is geen transparante glazen flacon, maar juist een flacon met een nudekleur en een etiket op de voorkant. Ik vind het persoonlijk wel heel chic staan. Gucci Bloom heeft in totaal drie varianten van dit parfum. De andere parfums uit deze serie zijn makkelijk van elkaar te onderscheiden qua verpakking. Zo heeft dit parfum groene bloemen en de andere varianten zwarte bloemen of juist geen bloemen. Qua geur lijken ze wel veel op elkaar, maar mijn persoonlijk favoriet is toch wel deze in dit artikel.

Geurnoten

  • Basisnoten: Muskus, Sandelhout
  • Hartnoten: Jasmijn, Tuberoos
  • Topnoten: Galbanum, Zwarte Bessenbloesem

notino Gucci bloom review
Parfum blijft lastig te omschrijven, maar het is naar mijn idee een heel vrouwelijk parfum. Het is een bloemige geur, maar de muskus en sandelhout maakt hem ook weer vrij warm en verleidelijk. Ik ben in ieder geval fan en dit is typisch een geur voor mij. Grote kans dat ik de andere twee varianten ook nog eens aanschaf. De andere twee varianten lijken erg op deze geur, maar zijn op hun manier nét even anders. Hou je van een warm, bloemig en vrouwelijk parfum? Dan zal ik dat parfum zeker aanraden.

notino Gucci bloom review

Prijs en verkrijgbaarheid

Gucci Bloom Acqua di Fiori is onder andere verkrijgbaar via Notino in meerdere formaten, cadeauverpakkingen en varianten. Notino is een webshop vol met beautyproducten, maar voornamelijk bekend om hun grote parfum assortiment. Notino bestaat in Europa al sinds 2004 en sinds 2017 hebben ze een Nederlandse webshop. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen wat betreft parfum.

30 ml – € 41,20
50 ml – € 44,10
100 ml – € 57,80

Dit artikel is in samenwerking met Notino. Lees de disclaimer.