Mexx fresh splash
In de zomer wil ik me altijd de hele dag fris verzorgd voelen, maar het valt niet mee om een lichte geur te vinden die lang aanhoudt, maar niet te heftig is. Mexx heeft twee nieuwe geuren gelanceerd genaamd Fresh Splash, voor hem en haar. In dit artikel vertel ik wat meer over de geur en wat je ervan kan verwachten.

Time Release Technologie.

De Fresh Splash geuren beloven tot wel 10 uur aan te houden dankzij de time release-technologie. Deze technologie heeft een geur- inkap-selmechanisme met cyclodextrine – een natuurlijk voorkomend suikermolecuul – dat de geur vangt en vasthoudt in zijn kern. De zachte geurnoten worden in de loop van de dag geactiveerd door de natuurlijke vochtigheid van je huid en vrijgegeven in subtiele vleugjes van frisheid.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

parfum review

Fresh Splash for Her

Het frisse in dit parfum komt direct naar voren als je het parfum opdoet. Naar mijn mening is de watermeloen heel opvallend in deze geur. Bij het aanbrengen lijkt de watermeloen overheersend te zijn, maar hij wordt na verloop van tijd heel zacht en warm van geur. Ik vind het persoonlijk een erg lekkere en frisse geur!

Topnoten: Watermeloenakkoord, perzik, sinaasappel, mandarijn
Hartnoten: Viooltjesblad, jasmijn, zeezoutakkoord
Basisnoten: Heldere muskus, kasjmierhout, cederhout

vrouwen parfum

Fresh Splash for Him

De herengeur vind ik persoonlijk wat lastiger te omschrijven. Hij is ook weer heel fris, maar wel heel anders dan de vrouwelijke variant. Bij deze variant ruik je meer de grapefruit en bloedsinaasappel in het begin. Na verloop van tijd wordt deze geur ook weer wat zachter en warmer.

Topnoten: Grapefruit, bloedsinaasappel, peer, gember
Hartnoten: Basilicum, lavendel, zwarte peper
Basisnoten: Vetiver, patchouli, musk

Mexx fresh splash

Flacon

De clean verpakking met frisse blauwtinten en witte details weerspiegelen perfect de frisse geuren. Ook de kartonnen verpakking geeft dit goed weer door o.a. de afgebeelde waterdruppels. Als je de flacon omdraait zie je op de achterkant van het etiket één van de geurnoten afgebeeld.

Mexx review
Mexx is voor mij typisch een merk qua geuren die je perfect cadeau kan doen. Als ik een parfum van Mexx draag en ik vraag de mening van iemand, dan krijg ik 9/10 keer te horen dat het een lekkere geur is. Zoek je dus nog een leuk parfum om cadeau te doen. Naar mijn mening slaag je altijd met de geuren van Mexx.

parfum cadeau doen
De Mexx Fresh Splash geuren zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos.
Adviesprijs Fresh Splash for Her: Eau de Toilette 15 ml – € 17,99 | Eau de Toilette 30 ml – € 23,99
Adviesprijs Fresh Splash for Him: Eau de Toilette 30 ml – € 17,99 | Eau de Toilette 50 ml – € 23,99

— Lees ook: Dear Diary #5