goedkope gegraveerde sieraden
Dagelijks draag ik sieraden. Sieraden die ik gewoon mooi vind, maar ik draag ook een aantal met een bijzondere betekenis. Vandaag laat ik een aantal sieraden zien van de webshop Finaste. Hier kan je namelijk goedkoop persoonlijke gegraveerde sieraden bestellen. Ik laat je zien welke sieraden ik heb gekozen en hoe ze bevallen.

gegraveerde sieraden finaste
Finaste is een Nederlandse webshop met allerlei sieraden. Van ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en nog veel meer. Een heel groot deel van hun collectie kan je laten graveren. Naast de gegraveerde sieraden hebben ze ook nog een standaard assortiment. Finaste is uit het Zweeds vertaald: ‘de mooiste’.

persoonlijk cadeau sieraden vrouw
Ik koos voor drie verschillende sieraden: een armbandje en twee kettingen. In mijn YouTube video waarbij ik perspakketjes ging unboxen, had ik ze al even laten zien. Ik koos voor een armbandje waar ik mijn initialen op liet graveren. Daarnaast koos ik ook voor een subtiele ketting met een slotje erop. Hierbij koos ik ervoor om de het woord ‘Dream’ erop te laten graveren. Dit woord heeft voor mij persoonlijk veel betekenis en ik vond dat mooi om bij me te dragen. Tot slot koos ik voor een grove schakelketting. Deze is niet gegraveerd, maar vond ik heel mooi passen bij het geheel. Zo kan ik een outfit al snel iets stoerder maken en ik vind hem heel leuk om te combineren met de andere sieraden.

sinterklaas kerst cadeautip vrouw
Je hebt op de website keuze uit zilver- of goudkleurige sieraden. De sieraden zijn van stainless steel, dus ze verkleuren niet. Iets wat ik persoonlijk heel fijn vind.

BIG CHAIN KETTING – € 17,95
ARMBAND CHUNKY 2 INITIALS – € 29,90 (incl. gravering)
KETTING MET GRAVEERBAAR SLOTJE – € 34,90 (incl. gravering)

vrouw cadeau geven
De sieraden worden altijd verzonden in een sieradendoosje waardoor het nog een extra luxe gevoel geeft. Ook verzenden ze erg snel, bestel je voor 17:30 dan is het de volgende dag al in huis. Ik ben zelf echt ontzettend blij met deze sieraden. Ik draag ze tegenwoordig ook vaak in mijn video’s en krijg er inmiddels al meerdere vragen en complimenten over.

persoonlijke gegraveerde sieraden van finaste
Persoonlijk vind ik het prachtige sieraden en onwijs leuk dat ze zo ontzettend veel keuze hebben. Er zijn heel veel opties om te laten graveren wat het extra persoonlijk en speciaal maakt. Heel leuk als cadeau voor bijvoorbeeld met Sinterklaas of Kerst. Buiten dat het heel persoonlijk is, is het ook nog eens heel betaalbaar. Met mijn code DANIELLE15 krijg je 15% korting op de collectie (uitgezonderd sale).

De producten uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.