YouTube video's van september 2020
In dit artikel deel ik al mijn geüploade YouTube video’s van september 2020. Op YouTube upload ik minimaal twee keer per week een nieuwe video. Heb jij een video gemist van afgelopen maand?

Iedere maand plaats ik een artikel met daarin alle video’s van afgelopen maand. Zo kan je zelf kiezen welke video je graag wil kijken of kan je zien welke video je hebt gemist. Met mijn YouTube video’s wil ik mensen ervan bewust maken dat je goed bent zoals je bent. Mensen inspireren met de leukste aankopen, tips om alles netjes op te ruimen of helpen bij dilemma’s uit het dagelijks leven. Ik geef een eerlijke beoordeling en heb een bepaalde kalmte over mij heen waardoor mensen video’s ervaren als ontspanning.

Volg je mij al op Instagram? En YouTube?

ABONNEREN

Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je geen enkele nieuwe video. Als je het belletje aanzet ontvang je ook nog eens een melding als ik een video upload. Op YouTube plaats ik bijvoorbeeld shoplogs, vlogs, opruimvideo’s en testvideo’s. Per maand komen er +/- 500 abonnees bij. Ben jij er al één van?

Action Shoplog September 2020

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Action Adventskalender Unboxing + win

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Hoe ik mijn haar krul

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Make-up Paletten Opruimen

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Asos Shoplog September 2020

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Rituals Adventskalender Unboxing 2020

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Make-up Nieuwtjes september 2020

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Welke video van mei vond jij het leukst? Heb jij alle YouTube video’s van september 2020 gezien?

— Lees ook: YouTube video’s van mei 2020