Hema mondkapje
Mondkapjes zijn tegenwoordig aangeraden en in enkele winkels, gebouwen en in het ov is het verplicht om ze te dragen. Persoonlijk vind ik die standaard blauwe mondkapjes er niet heel leuk uitzien. Als ik dan toch een mondkapje om moet doen, waarom dan niet direct een leuke? In dit artikel deel ik 6x mondkapjes die er mooi uitzien en niet duur zijn.

Ik koos voor deze blogposts voor mondkapjes die er mooi uitzien en niet duur zijn in vergelijking met anderen. Nu moet ik er natuurlijk wel bij zeggen dat de ‘standaard’ mondkapjes veel goedkoper zijn. Daarnaast heb ik ook niet gefocust op een filter in een mondkapje. Ook laat ik hier alleen niet-medische mondkapjes zien.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Lucardi mondkapje review
lucardi mondkapje

Lucardi Mondkapjes – €3,99

Lucardi heeft ook een assortiment met mondkapjes. Ze hebben meer dan tien patronen beschikbaar. Je kan kiezen voor een effen kleur, of juist iets met bloemetjes, hartjes of stipjes. Daarnaast zijn ze ook zeker niet duur. Je betaalt € 3,99 voor een mondkapje en ze zijn op dit moment ook in de aanbieding.

6x mondkapjes die er mooi uitzien en niet duur zijn

My Jewellery Mondkapjes – € 9,95

My Jewellery heeft tegenwoordig ook meerdere soorten in hun assortiment zitten. Ze zijn verkrijgbaar in patronen en effen kleuren. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een extra filter. Ze zijn verkrijgbaar voor €9,95 via hun webshop en in de winkel.

6x mondkapjes die er mooi uitzien en niet duur zijn

SNURK – € 11,90 per twee

SNURK heeft ook een aantal leuke mondkapjes met een unieke print. Voor deze prijs krijg je een 2-pack. Deze mondkapjes zijn o.a. verkrijgbaar via de webshop van Bijenkorf.

6x mondkapjes die er mooi uitzien en niet duur zijn

HEMA – € 5,- per drie

Deze van Hema zijn het goedkoopste uit deze blogpost. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Ze zijn allebei wit en hebben er een kleine tekst op staan. Er is een variant met ‘Stay Safe‘ en ‘I am‘.

streetwear mask covid

Streetwear Mask – €7,99

Streetwear Mask heeft ook meerdere leuke maskers. Ze zijn o.a. verkrijgbaar via de website van Bol.com, waar overigens ook ontzettend veel mondkapjes op staan. Hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt. Je kan ze ook verstellen. Er is bijvoorbeeld een variant met vogeltjes en met legerprint.

mooie mondkapjes

Even & Odd – € 11,99 per drie

Even & Odd heeft heel veel soorten en zijn verkrijgbaar per drie stuks. Er is voor ieder wel iets wils van dit merk. Even & Odd is een merk wat o.a. bij Zalando verkrijgbaar is.

Lees altijd voor gebruik de instructies van het mondkapje. Sommige versies kan en moet je op 60 graden wassen. Kijk goed op de websites wat voor jou belangrijk is bij het maken van een keuze voor een mondkapje.

Draag jij een standaard mondkapje of heb je inmiddels ook een mooie versie?

— Lees ook: 30 anti-verveel tips als je veel thuis zit
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog