YouTube video's van april 2020
In dit artikel deel ik al mijn geüploade YouTube video’s van april 2020. Op YouTube upload ik minimaal twee keer per week een nieuwe video. Heb jij een video gemist van afgelopen maand?

Iedere maand plaats ik een artikel met daarin alle video’s van afgelopen maand. Zo kan je zelf kiezen welke video je graag wil kijken of kan je zien welke video je hebt gemist. Met mijn YouTube video’s wil ik mensen ervan bewust maken dat je goed bent zoals je bent. Mensen inspireren met de leukste aankopen, tips om alles netjes op te ruimen of helpen bij dilemma’s uit het dagelijks leven. Ik geef een eerlijke beoordeling en heb een bepaalde kalmte over mij heen waardoor mensen video’s ervaren als ontspanning.

ABONNEREN

Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je geen enkele nieuwe video. Als je het belletje aanzet ontvang je ook nog eens een melding als ik een video upload. Op YouTube plaats ik bijvoorbeeld shoplogs, vlogs, opruimvideo’s en testvideo’s. Per maand komen er +/- 500 abonnees bij. Ben jij er al één van?

Kledingkast opruimen

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Josh V x Mascha Kledingcollectie

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Action Teeth Whitening Producten testen

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Beste Aliexpress aankopen ooit

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Make-up Opruimen

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Make-up Hacks Testen van TikTok en Instagram

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Oude YouTube video in de spotlight

Al enkele jaren upload ik video’s op YouTube. Iedere maand zet ik in dit artikel een oude video in de spotlight.

How to: Perfect Gladde Benen voor in de zomer

Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Welke video van april vond jij het leukst? Heb jij alle YouTube video’s van april 2020 gezien?

YouTube video's van april 2020