essence online te koop
Essence online kopen was vroeger nog niet zo makkelijk. Vroeger was het merk Essence alleen in de winkel te koop, maar tegenwoordig is het merk ook online verkrijgbaar! In dit artikel ga ik je vertellen hoe je Essence online kan kopen en bij welke webshops dit kan.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Tegenwoordig is Essence makkelijk online verkrijgbaar. Essence is te bestellen bij Kruidvat, Etos, Notino en Boozyshop. Dit zijn allemaal betrouwbare Nederlandse webshops. Als je producten van Essence ziet bij andere webshops, dan zou ik goed achterhalen of het betrouwbaar is. Voornamelijk de Kruidvat en Boozyshop webshop zijn erg actueel met nieuwe collecties.

Kruidvat
Etos
Notino
Boozyshop

Speciale Essence collecties online kopen

Soms heeft Essence ook een speciale collectie of producten die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Bij de webshop Kosmetik4Less kan je ook Essence producten (en nog veel meer merken) bestellen. Op deze manier kan je ook Limited Editions scoren die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook merken als Nabla en Catrice zijn via deze webshop te bestellen. Sommige prijzen kunnen afwijken van de prijzen in Nederland. Houd er wel rekening mee dat je extra verzendkosten hebt als je producten gaat verzenden naar Nederland.

Meer merken online bestellen

Sommige merken zijn nog steeds lastig verkrijgbaar, ook online! Merken zoals Fenty Beauty zijn nog steeds niet beschikbaar in Nederlandse webshop. Lees daarvoor mijn tips om te bestellen in de Franse webshop van Sephora. Bekijk via deze pagina ook het volledige overzicht van alle make-up webshops.

Essence Reviews

In de loop der tijd zijn er op mijn blog veel reviews van Essence online gekomen. Gebruik de zoekoptie op mijn blog om alle reviews te ontdekken of bekijk mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van alle nieuwe collecties.

— Lees ook: Natasha Denona Mini Nude Palette Review